9.k. Istra 1961 - Osijek
Re: 9.k. Istra 1961 - Osijek
minvajl... vidi se da su naši... ha... već i umorni... ova zadnja akcija vidi se da je i Bohar pomalo ispuhan... mislim da će biti pametno mijenjati već oko 60 minute
Centarhalf wrote: ↑Wed Nov 25, 2020 5:48 pmZasto smo promijenili izvođača penala koji nije promašio ni jednom ?
Zato jer ih je skoro sve izveo relativno slabo, na rubu da mu obrane, i pucao je sa dosta nonšalancije.....
Btw... kako je ono prvo penal, covjek ni ne gleda loptu ruke su na glavi i kao nisam ga dirao i onda ga pogada lopta... ja to isto nebi sudio.... pederski je ...
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Ma tako je, idemo dalje!
Puni mreže, Osječe!!
Puni mreže, Osječe!!

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

-
- Reactions:
Kog biste vi vadili prvog? Ja nekako Ndockyta i Bohara čisto da se odmori za Reku
ne da se odmore nego su loši,umjesto jednog od njih bi stavio ercegaLegaLega031 wrote: ↑Wed Nov 25, 2020 5:59 pmKog biste vi vadili prvog? Ja nekako Ndockyta i Bohara čisto da se odmori za Reku
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
- Centarhalf
- Reactions:
Nek mi sad netko ovo objasni - kako nakon pregleda VAR-a on može davati žute kartone ???? PO KOJEM PRAVILU ?
I bio je čisti penal na Majstoroviću prije toga!
I bio je čisti penal na Majstoroviću prije toga!

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

Takooooo jeeee 

"Moj Osijek pun je sunca, uz Dravu miran i tih, za mene ostat' će uvijek najljepša pjesma i stih!"