HNL
- Centarhalf
- Reactions:
Re: HNL
Tko da ih privodi ?
Stari moj, puno onih koji bi trebali privoditi su i sami cetnici koji su sudjelovali u okupaciji Vukovara, i njihova djeca.
Tko god misli da serem, nek se raspita malo. Svi su pozaposljavani u policiji u Vukovaru, Borovu, Tovarniku, Boboti, Veri, Pacetinu, Trpinji, itd; pa onda u carini, na granicnim prijelazima, itd. Omjer je jedno dobrih 70-30% u njihovu korist. I to se zna, nije nikakva tajna. I to su ona smeca u saboru napravila tako, da bi im manjina lizala supak i davala glasove na svakim izborima.
Ali nije to sad tema za ovdje...

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

pa ok, to je sada šira priča, mislim na njihove tifose... samo se privode bojsi ili torcida, a grobari i ona druga gamad ne.Centarhalf wrote: ↑Thu Jan 21, 2021 12:38 pmTko da ih privodi ?
Stari moj, puno onih koji bi trebali privoditi su i sami cetnici koji su sudjelovali u okupaciji Vukovara, i njihova djeca.
Tko god misli da serem, nek se raspita malo. Svi su pozaposljavani u policiji u Vukovaru, Borovu, Tovarniku, Boboti, Veri, Pacetinu, Trpinji, itd; pa onda u carini, na granicnim prijelazima, itd. Omjer je jedno dobrih 70-30% u njihovu korist. I to se zna, nije nikakva tajna. I to su ona smeca u saboru napravila tako, da bi im manjina lizala supak i davala glasove na svakim izborima.
Ali nije to sad tema za ovdje...
- Centarhalf
- Reactions:
Pa nece svoje privoditi, o tome i pisem ... To su njihova djeca, rodbina, prijatelji, suborci... Kad se nekoga i stisne, odmah skacu kojekakvi Pupovci, udruge za zastitu manjina itd. Meni je iskreno cudno da tamo cesce nema nereda jer ne znam kako naasi ljudi koji su prosli sve to mogu progutati sve to sto im je tamo nametnuto.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... a-15044498
Kad ovo pročitam kontam da su i ova tri boda ugrađena u transfer politiku
Kad ovo pročitam kontam da su i ova tri boda ugrađena u transfer politiku
- DiskoVrucica
- Reactions:
Eto nam i Samira u trecem poluvremenu... sad bi mozda i mogli nesto lijepo cuti o nasem klubu i u toj emisiji... gospodin Magicni bas i nije takvih karakteristika, osim kad baaaas ne moze izbjeci