UKLINJAVANJECentarhalf wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 9:07 pmTreba ga pitat na presici kako planira zaustaviti penetriranje Petkovica u svom kaznenom prostoru![]()
![]()
![]()

UKLINJAVANJECentarhalf wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 9:07 pmTreba ga pitat na presici kako planira zaustaviti penetriranje Petkovica u svom kaznenom prostoru![]()
![]()
![]()
Iste snove snivamo, istim stvarima se radujemo, Istu sudbinu dijelimobijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 11:43 pmPita mene zena koji mi je najljepsi dan sa njom, ja rekoh danasnji. A ona kako to danasnji pa sam joj objasnio da je Osijek pobjedio, a Dinamo i Hajduk izgubili. Eto sada idem spavati u dnevni boravak, ali sretan![]()
Moja žena pije samnom,njoj rođendan,a Boga mi i menibijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 11:43 pmPita mene zena koji mi je najljepsi dan sa njom, ja rekoh danasnji. A ona kako to danasnji pa sam joj objasnio da je Osijek pobjedio, a Dinamo i Hajduk izgubili. Eto sada idem spavati u dnevni boravak, ali sretan![]()
Znaci, 00:50 na satu, ulazim u stan, vracan se najon hebene oijanke, a nisam nosio mobitel.bijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 11:43 pmPita mene zena koji mi je najljepsi dan sa njom, ja rekoh danasnji. A ona kako to danasnji pa sam joj objasnio da je Osijek pobjedio, a Dinamo i Hajduk izgubili. Eto sada idem spavati u dnevni boravak, ali sretan![]()
Još danas da dođe x2...bijelo-plavi1988 wrote: ↑Sat Jan 30, 2021 11:43 pmPita mene zena koji mi je najljepsi dan sa njom, ja rekoh danasnji. A ona kako to danasnji pa sam joj objasnio da je Osijek pobjedio, a Dinamo i Hajduk izgubili. Eto sada idem spavati u dnevni boravak, ali sretan![]()
Users browsing this forum: grgictenja, Maverick, misko2007 and 7 guests