23.k. Varaždin - Osijek
-
- Reactions:
-
- Reactions:
Re: 23.k. Varaždin - Osijek
Ma on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...LegaLega031 wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 9:19 amAjmo mi polako počet skupljat Santiniju za plaću i molit Boga da ostane i sljedeću sezonu![]()
![]()

Samo NK Osijek i Bijelo-plavi forum
- Centarhalf
- Reactions:
Ako se ovore tribine ek onda ce osjetiti energiju kako trebadrvoznanja wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 10:59 amMa on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...LegaLega031 wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 9:19 amAjmo mi polako počet skupljat Santiniju za plaću i molit Boga da ostane i sljedeću sezonu![]()
![]()
![]()

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!

mislim da nam jako ide na ruku ova situacija prije dolaska k nama. ponudio se Kortrijku, koji su ga sigurno s oduševljenjem dočekali kada su čuli da je free, ali je onda tu na vidjelo izašla tipična zapadnjačka hladnokrvna proračunatost... "aa, znači još ti nisu dali čiste papire i trebaš na arbitražu? a ne hvala ipak", valjda kontajući, zašto bi oni njega plaćali za to vrijeme... Možemo računati da se moguće zasitio inozemstva i da na zapadu neće dobiti neke velike novce, odnosno bitno veće novce da bi npr. zbog 20% veće plaće išao tamo. Kine se moguće zasitio, a moguće da na arapski poluotok ne bi, osim ako baš ne daju neke bijesne milijune.drvoznanja wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 10:59 amMa on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...LegaLega031 wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 9:19 amAjmo mi polako počet skupljat Santiniju za plaću i molit Boga da ostane i sljedeću sezonu![]()
![]()
![]()
Ma za Santinijev ostanak najzaslužniji će biti - naš Vukovarac

drvoznanja wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 10:59 amMa on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...LegaLega031 wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 9:19 amAjmo mi polako počet skupljat Santiniju za plaću i molit Boga da ostane i sljedeću sezonu![]()
![]()
![]()
Ako ostane Bjelko, ostati će sigurno i on. Ako uzmemo naslov, vjerujem da će gazda odriješiti kesu za Miereza i još barem 2-3 pojačanja da pokušamo napraviti još jedan povjesan uspjeh, grupna faza Europskog natjecanja.
Rekao je nakon utakmice da je on(Peco) tražio zamjenu zbog ozljede...malta wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 8:44 amNe znam koliko ste slušali Bjelicu pozorno, ali je između redaka rekao:
- teren kriminalan
To se vidjelo jako dobro jer je lopta bila jako spora po njoj (vjerovatno visoko ošišana) i skakutala je ko po prtenom putu. Milošu je par puta ispod noge pobjegla jer je odskočila tik pred njim.
Zato je i rekao da smo promijenili taktiku i drugo poluvrijeme to sve lijepo odlučili preskakati i igrati po zraku gdje nam ovi nisu mogli parirati. Uz to je ovaj njihov trener ispao prava kukavica i odmah na početku drugog dijela izvadio jučer onog što nam je zabio prvi gol i terorizirao nas cijelo poluvrijeme kao rijetko tko ove sezone.
- DiskoVrucica
- Reactions:
Predsjedniče, zašto kažete "ako ostane Bjelko"?SakyOS wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 2:09 pmdrvoznanja wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 10:59 amMa on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...LegaLega031 wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 9:19 amAjmo mi polako počet skupljat Santiniju za plaću i molit Boga da ostane i sljedeću sezonu![]()
![]()
![]()
Ako ostane Bjelko, ostati će sigurno i on. Ako uzmemo naslov, vjerujem da će gazda odriješiti kesu za Miereza i još barem 2-3 pojačanja da pokušamo napraviti još jedan povjesan uspjeh, grupna faza Europskog natjecanja.
Eh, da se mene pita, ja bih mu odmah ponudio doživotni ugovor 10% povećanje svake godine ako smo ostali na istom nivou ili napravili iskorak plus bonuse za trofej i nastupe u europi.DiskoVrucica wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 5:28 pmPredsjedniče, zašto kažete "ako ostane Bjelko"?SakyOS wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 2:09 pmdrvoznanja wrote: ↑Sat Feb 27, 2021 10:59 am
Ma on će sam odlučit da ostaje, zbog energije i emocije koju rijetko gdje može osjetiti. Od prvog dana je to tako (onaj poklon iz Vukovara), pa sad gol u debiju, borba za naslov, odličan trener, Pampas. Nema tih para...![]()
Ako ostane Bjelko, ostati će sigurno i on. Ako uzmemo naslov, vjerujem da će gazda odriješiti kesu za Miereza i još barem 2-3 pojačanja da pokušamo napraviti još jedan povjesan uspjeh, grupna faza Europskog natjecanja.nemojte se ni zajebavat sa time hehe
Kad dođe taj čas navijači trebaju izvršiti ključan i nenadjebiv pritisak na Upravu da ponudi tako nešto, pa i izdašnije...
Časnijeg, stručnijeg i motiviranijeg domaćeg trenera nećemo sigurno naći. A vidimo da je trener osnova cijele priče
Časnijeg, stručnijeg i motiviranijeg domaćeg trenera nećemo sigurno naći. A vidimo da je trener osnova cijele priče
Uvijek na pobjedu! Samo jako! Samo Osijek!