KK Osječki Sokol
Re: KK Osječki Sokol
Krstic i Ridl su nesto napravili...
Da ti budem iskren ne znam gdje je sada i cime se bavi....totalno sam out s kosarkom
Pa čekajte, zaboravljate na Dardu. Oni su već dugo u ligi i održavaju se, a mislim da im većinu igrača čine Osječani.
ne da ispadaju nego je pitanje hoće li igrati, jeer su i dalje dužni, glupo mi je pisati, ali odmah sam vam rekao da to nema smisla, niti novaca niti navijača niti igrača
@gunners, oni rade solidan posao, imaju taman novaca, imaju dobre klince, koliko sam cuo i nudili su da igraju u osijeku, ali su bili odbijeni
@gunners, oni rade solidan posao, imaju taman novaca, imaju dobre klince, koliko sam cuo i nudili su da igraju u osijeku, ali su bili odbijeni
odustali od prve lige, milijun kuna duga, nakon jedne godine...
Strašno.russell wrote:odustali od prve lige, milijun kuna duga, nakon jedne godine...
imaju milijun kuna duga, glavni spoznor ih se odreko, igrači preko 5 mjeseci nisu plaće dobili, navodno da ih jedino još drže nekakvi ugovori s klincima koje su potpisali, a koji imaju nekakve velike iznose odštete u slučaju transferaOsjecanin wrote:još nisu odustali...