Stečaj osječkog sporta
Stečaj osječkog sporta
znači stečaj, ne samo nk Osijeka nego cijelog sporta u gradu!
Novim proračunom nk Osijeku skinuto sa 2,5 mil kuna na 1 mil kuna!!
iktus sa 600 na 500
ak slavonija sa 450 na 300
gimanstika sa 250 na 300
evo ostalo:
http://dms.osijek.hr/JavniDokumenti/000 ... 0047_1.pdf
Novim proračunom nk Osijeku skinuto sa 2,5 mil kuna na 1 mil kuna!!
iktus sa 600 na 500
ak slavonija sa 450 na 300
gimanstika sa 250 na 300
evo ostalo:
http://dms.osijek.hr/JavniDokumenti/000 ... 0047_1.pdf
Re: Stečaj osječkog sporta
opet ni kune nismo dobili pa jebote više 

Nažalost moram reći kako sam razočaran da je moj prijedlog za dodjelu javnog priznanja legendi novinarstva i NK Osijeka Mariju Mihiću Mihi odbijen.
Drago mi je zbog Osijek Kelmea, ali odbiti čovjeka koji 15 godina nije propustio niti jednu utakmicu NK Osijeka i kao takav je jedini novinar u Hrvatskoj, je po meni suludo.
Drago mi je zbog Osijek Kelmea, ali odbiti čovjeka koji 15 godina nije propustio niti jednu utakmicu NK Osijeka i kao takav je jedini novinar u Hrvatskoj, je po meni suludo.
Karlo, jel se zna, po strankama ili cak ponaosob, tko je glasao za ovaj prijedlog smanjenja proracuna?
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
glasanje je :22. studenoga 2013. u 9,00 sati
aaaa, to je tek prijedlog.tomo wrote:glasanje je :22. studenoga 2013. u 9,00 sati
jel postoje neke sanse, bar minimalne, da se izglasa protiv?
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
ma no. onda pada gradonačelnik i idu novi izbori.
Iskreno i ne znam jel bi se netko od politačara usudio trazit više love za nk osijek.
Ovo je samo ono što nama ovdje upada u oči. U drugim stavkama sportskog proračuna su još veća sranja.
Iskreno i ne znam jel bi se netko od politačara usudio trazit više love za nk osijek.
Ovo je samo ono što nama ovdje upada u oči. U drugim stavkama sportskog proračuna su još veća sranja.
ovo za Mihu je zato što si ga ti predložio, to se zna. I Vrkić je rekao da će dobiti nagodinu... strava...
I neće se to odmah izglasati, biti će jebačka rasprava i sigurno pun q izmjena
Pa to je katastrofa. Važan je Miha i njegov rad, a manje je bitno jel ga predložio Janko, Marko ili Pero.