Skroz desno do frižidera, zadnji bunt na kraju
Bijelo-plava revija - općenito
- drvoznanja
- Reactions:
Re: Bijelo-plava revija - općenito
Revija je fenomenalna. Čestitam svima koji su uložili trud i vrijeme za ovu povijesnu stvar. Nisam još pročitao sve tekstove, ali bih htio dati par komentara i prijedloga.
Naslovnica - pun pogodak
Poleđina - po meni treba ju podijeliti na 2 dijela. Jedna polovica mogu biti vaši proizvodi. Druga polovica treba biti više o KNBP: npr. Napisati top 3 cilja KNBP te "pratite nas na društvenim mrežama" sa pripadajućim ikonama. Svakako i ovo "učlanite se". Možda čak negdje u Reviju ili na poleđinu ubaciti posebno i QR kod za donaciju.
Prijedlozi za novi broj:
- Već ste napisali da će tema idućeg broja biti Pampas. Ako već nije u planu, možete li napraviti intervju s glavnim arhitektom Pampasa? Koliko se sjećam dosad u medijima nije bilo toga?
- Igrači i stručni stožer u svakodnevnom životu - što rade, što vole, čime se bave - izvući nešto najzanimljivije.
- Kolaž gostovanja nadopuniti nekim anegdotama koje mogu biti zanimljive prosječnom čitatelju koji ne poznaje ekipu o kojoj je riječ. U kasnijim brojevima svakako izvještaj s nekog aktualnog europskog gostovanja. Ili već u idućem broju ubaciti priču sa nekog od prošlih europskih gostovanja.
- Intervju s navijačkim legendama sa najviše "staža" na tribinama. Ita, Miha...ni ne znam ostale.
- Napraviti priču o vašem (našem) Podcastu. Znam da bi onda napravili priču sami o sebi, ali zašto ne staviti nešto najzanimljivije o počecima, brojkama, komentarima, itd.
Napisao sam nekoliko prijedloga koji se tiču navijača, razumijem ako ne želite ići u tom smjeru nego više o samom klubu, igračima i nogometu.
Naslovnica - pun pogodak
Poleđina - po meni treba ju podijeliti na 2 dijela. Jedna polovica mogu biti vaši proizvodi. Druga polovica treba biti više o KNBP: npr. Napisati top 3 cilja KNBP te "pratite nas na društvenim mrežama" sa pripadajućim ikonama. Svakako i ovo "učlanite se". Možda čak negdje u Reviju ili na poleđinu ubaciti posebno i QR kod za donaciju.
Prijedlozi za novi broj:
- Već ste napisali da će tema idućeg broja biti Pampas. Ako već nije u planu, možete li napraviti intervju s glavnim arhitektom Pampasa? Koliko se sjećam dosad u medijima nije bilo toga?
- Igrači i stručni stožer u svakodnevnom životu - što rade, što vole, čime se bave - izvući nešto najzanimljivije.
- Kolaž gostovanja nadopuniti nekim anegdotama koje mogu biti zanimljive prosječnom čitatelju koji ne poznaje ekipu o kojoj je riječ. U kasnijim brojevima svakako izvještaj s nekog aktualnog europskog gostovanja. Ili već u idućem broju ubaciti priču sa nekog od prošlih europskih gostovanja.
- Intervju s navijačkim legendama sa najviše "staža" na tribinama. Ita, Miha...ni ne znam ostale.
- Napraviti priču o vašem (našem) Podcastu. Znam da bi onda napravili priču sami o sebi, ali zašto ne staviti nešto najzanimljivije o počecima, brojkama, komentarima, itd.
Napisao sam nekoliko prijedloga koji se tiču navijača, razumijem ako ne želite ići u tom smjeru nego više o samom klubu, igračima i nogometu.
Europo, pazi se, Osječani dolaze!
Hvala na korisnim prijedlozima: dio njih su i naša prethodna razmišljanja, a dio je orginalan i sviđa mi se pa ćemo ih pokušati ostvariti. Molim i sve ostale čitatelje kojima je naš Osijek u srcu da daju slobodno sugestije i prijedloge, jer nam je to važan putokaz na našem zacrtanom putu "Navijači za navijače".drvoznanja wrote: ↑Sat Jan 14, 2023 11:50 pmRevija je fenomenalna. Čestitam svima koji su uložili trud i vrijeme za ovu povijesnu stvar. Nisam još pročitao sve tekstove, ali bih htio dati par komentara i prijedloga.
Naslovnica - pun pogodak
Prijedlozi za novi broj:
Revija je vrh! 

Ovo je od prošlog tjedna

Ovo je od danas:
Planirate odraditi još koji radio na području OBŽ?
- Slobodna zona
- Reactions:
Svakako. Desetak radio postaja Slavonije i Baranje, u 5 županija, naši su medijski partneri i naš promotivni oslonac. Snimljen je i jingle za 1. broj, uskoro kreće u eter