Ovdje čak ne bih bio toliko rigorozan j ograničio bi to na tribine istok i jug. A za zapad mogu i ne članovi ali isključivo bez obilježja!Slobodna zona wrote: ↑Thu Oct 20, 2022 10:45 pmNije pitanje, više prijedlog da se s preseljenjem na Pampas ulaznice za tribine zapad, jug i istok prodaju samo članovima NK Osijek a za tribinu sjever ostalima. Znači kad dođe Dinamo BBB idu u kavez a ostali navijači Dinama ulaznice mogu kupiti samo za sjevernu tribinu. Isto vrijedi i za Hajduk i njihove navijače.
BP-Revija: Forum pita upravu
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Re: BP-Revija: Forum pita upravu
KULE, GUBI SE IZ NK OSIJEKA!
A tehnički bi to proveli kako?
Hoce li klub imati u ponudi i organizirani obilazak stadiona sa sluzbenim vodicem, izvana i iznutra (od vip prostorija, press prostorija, svlacionica do samog terena i klupa)? Vani se to nudi danima kojima se ne igraju utakmice….
- Slobodna zona
- Reactions:
e bas me sad jarun podsjetio na jedno pitanje za upravu .
da li je hns uplatio 1.000.000€ našem klubu za travnjak na pampasu ???
da li je hns uplatio 1.000.000€ našem klubu za travnjak na pampasu ???
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
-
- Reactions:
Ne znam jel pitanje, prijedlog ili naredba.....ali budu li dozvolili likovima poput Jurice Vranješa slobodno šetanje po Pampasu, imat će problema.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
- drvoznanja
- Reactions:
1. Koji je plan i strategija kluba u vezi e-sporta? Žalosti činjenica da će uskoro proći godinu dana od zadnje službene objave kluba u vezi naših e-sport igrača, eventualnih nastupa i uspjeha.
2. Tko je naš direktor marketinga?
3. Hoće li navijači/članovi kluba biti uključeni u izbor bilo čega u vezi novog stadiona? Ne kažem da bi trebali, ali me zanima. Npr. izbor "limited edition" dresa, šala ili nečega za prvu utakmicu na Pampasu. Zatim izbor naziva loža i slično.
4. Neka se jasno u medijima izjavi hoće li naš stadion ikada biti domaćin nekog drugog hrvatskog kluba, ako drugi klub bude u potrebi radi izgradnje vlastitog stadiona.
2. Tko je naš direktor marketinga?
3. Hoće li navijači/članovi kluba biti uključeni u izbor bilo čega u vezi novog stadiona? Ne kažem da bi trebali, ali me zanima. Npr. izbor "limited edition" dresa, šala ili nečega za prvu utakmicu na Pampasu. Zatim izbor naziva loža i slično.
4. Neka se jasno u medijima izjavi hoće li naš stadion ikada biti domaćin nekog drugog hrvatskog kluba, ako drugi klub bude u potrebi radi izgradnje vlastitog stadiona.
Europo, pazi se, Osječani dolaze!