HNL
Re: HNL
[quote=SektorB post_id=298098 time=1679560326 user_
Uglavnom, nakon 36 kola poredak po mojim predviđanjima:
Sasvim realno nazalost. Mozda lokomotiva poludi pa bude cetvrta na kraju. Mi I Belupo bi mogli djeliti 6 mjesto
Uglavnom, nakon 36 kola poredak po mojim predviđanjima:
- Dinamo 85
- Hajduk 76
- Rijeka 58
- Varaždin 51
- Osijek 50
- Slaven Belupo 44
- Istra 1961 43
- Lokomotiva 37
- Šibenik 28
- Gorica 20
Sasvim realno nazalost. Mozda lokomotiva poludi pa bude cetvrta na kraju. Mi I Belupo bi mogli djeliti 6 mjesto
- LegaLega031
- Reactions:
-
- Reactions:
Lijepo je sto pratis njihovu stranicu... jesmo i mi bili rezimlije kad sm nosili Croatia osiguranje?
Jesmo ponudili HEPu neku suradnju pa smo odbijeni?
Najlakse je biti general poslije bitke...
Mi nikad nismo bili režimlije. Nikad. A Croatia Osiguranje odavno nije državna firma.GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 2:09 pmLijepo je sto pratis njihovu stranicu... jesmo i mi bili rezimlije kad sm nosili Croatia osiguranje?
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Osijeku nije nikad otišlo u zastaru 100 milijuna kuna poreznog duga.Luka1995 wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 4:28 pmMi nikad nismo bili režimlije. Nikad. A Croatia Osiguranje odavno nije državna firma.GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 2:09 pmLijepo je sto pratis njihovu stranicu... jesmo i mi bili rezimlije kad sm nosili Croatia osiguranje?
Osijeku nikad nije veliki porezni dug pretvoren u vlasnički udio kroz predstečajnu nagodbu pa presen na Grad koji onda poklanja dionice nekoj udruzi.
Osijek je još uvijek u predstečaju i uredno plaća rate vjerovnicima.
Nek General svršava na Hajduk u svoja 4 zida, ne mora ovdje na forumu.