Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
-
Luka1995
- Reactions:
GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 9:54 am
Luka1995 wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 9:44 am
GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 9:28 am
Previse se vi brinete o financijama hajduka, a premalo o financijama kluba za kojeg navodno navijate...
General brani tovarske smradovi, reklo bi se običan dan na forumu.
skini te naocale mrznje i vidjet ces da to nisu "tovarski smradovi"... jel i to dio kampanje po skolama? danas cemo djeco nauciti kako se obracati navijacima drugih klubova....
Nisko kolega, nisko. Nemam pojma tko si ti, ali čini mi se da si upoznat s mojim radom. Drago mi je
Jedva čekam za koju godinu doći držati predavanje u Đakovo, Viroviticu, Županju i pričati o ljubavi prema klubu, gradu, regiji i državi, dok se tovarski smradovi budu crvenili od srama.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
-
Admin-Metla
- Site Admin
- Reactions:
by Admin-Metla » Fri Mar 31, 2023 11:12 am
GeneralPoslijeBitke wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 9:28 am
Previse se vi brinete o financijama hajduka, a premalo o financijama kluba za kojeg navodno navijate...
skini te naocale mrznje i vidjet ces da to nisu "tovarski smradovi"... jel i to dio kampanje po skolama? danas cemo djeco nauciti kako se obracati navijacima drugih klubova....
Good bye.
-
Jurko
- Reactions:
Admin-Metla wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 11:12 am
Good bye.
Sta je covjek krivo rekao? Samo je uputio kritiku na neprimjeren rjecnik i odma ban. Mozda ne voli slusati vrijedanja bez razloga. Banaj i mene i uzivajte u svojoj mrznji medjusobno vas 50
-
Lualua
- Reactions:
Lelkac wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 8:48 pm
Nivarox wrote: ↑Thu Mar 30, 2023 2:02 pm
Hajduk na svoju YT stranicu stavio HEP-ov spot "više od struje", pretpostavljam novo sponzorstvo. Režimlije bili i ostali.
I onda danas još Plenki objavi da se ide u dokapitalizaciju HEP-a sa 500 milijuna eura.
Fuj.
Cijelu svoju povijest su bili režimski povlašteni. I od kralja i od tita pa na kraju i od svih vlada od 90 na ovamo. Kada su sami sebe pokrali. S tim da poslije drugog rata ih je financirala ozna pa udba a tito ih spasio ispadanja. I kad svoju staru gardu pitam sada za hajduk. Odgovor je: mnogi od njih još nisu zvijezdu petokraku preboljeli. 2-3 matorca znaju ponekad bit na kavi u birc gdje znam doci. I otkad mi je njihov navijač ispricao njihovu osobnu povijest ,zadnja im je želja mene sresti. Gospodski uđem i pozdravim. Dobar dan i onda okret udesno i naravno pozdrav udbi.
Imaš jako dobre upise i veliki si navijač, kao i mi ostali, ali jel možeš malo izbaciti politiku iz svojih upisa ? Ja sam dijametralno suprotnih političkih razmišljanja od tebe, ali mislim da ovo nije mjesto za iznošenje političkih stavova.
-
mariox
- Reactions:
Lualua wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 5:00 pm
Hajduk na svoju YT stranicu stavio HEP-ov spot "više od struje", pretpostavljam novo sponzorstvo. Režimlije bili i ostali.
I onda danas još Plenki objavi da se ide u dokapitalizaciju HEP-a sa 500 milijuna eura.
Fuj.
Cijelu svoju povijest su bili režimski povlašteni. I od kralja i od tita pa na kraju i od svih vlada od 90 na ovamo. Kada su sami sebe pokrali. S tim da poslije drugog rata ih je financirala ozna pa udba a tito ih spasio ispadanja. I kad svoju staru gardu pitam sada za hajduk. Odgovor je: mnogi od njih još nisu zvijezdu petokraku preboljeli. 2-3 matorca znaju ponekad bit na kavi u birc gdje znam doci. I otkad mi je njihov navijač ispricao njihovu osobnu povijest ,zadnja im je želja mene sresti. Gospodski uđem i pozdravim. Dobar dan i onda okret udesno i naravno pozdrav udbi.
Imaš jako dobre upise i veliki si navijač, kao i mi ostali, ali jel možeš malo izbaciti politiku iz svojih upisa ? Ja sam dijametralno suprotnih političkih razmišljanja od tebe, ali mislim da ovo nije mjesto za iznošenje političkih stavova.
Znači ti si za udbu i komunist

-
SektorB
- Reactions:
Kad ne ide pa ne ide
Današnje otvaranje ponuda za kupnju dionica Hrvatskog nogometnog kluba Cibalia š.d.d. prošlo je – može se slobodno reći – u revijalnom tonu. Naime, na Javni poziv za prikupljanje ponuda za prodaju 62.963 dionice HNK Cibalia Vinkovci š.d.d. u vlasništvu Grada Vinkovaca, nominalne vrijednosti 6.296.300 kuna, a što iznosi 52% temeljnog kapitala, nije se javio niti jedan zainteresirani investitor.
Unatoč tome, poručuju iz Grada Vinkovaca, od utorka će biti raspisan još jedan ovakav Javni poziv kako bi potencijalnim investitorima koji se možda nisu na vrijeme posložili i pripremili ponudu, pružili još jednu priliku da to učine.
https://vinkulja.hr/nema-predaje-ali-ni ... -natjecaj/
-
Lelkac
- Reactions:
Lualua wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 5:00 pm
Fuj.
Sve ok kompa. Ali to govorim jer su licemjerni i zaboravljaju neke stvari. Pa im namjerno to nabijem na nos. Jer iza nas nitko nikad nije stajao osim nas navijača a iza njih je a to žele izokrenuti. A što se mene tice. Iskreno briga me za politiku i lijeve i desne itd. I sam vidis da sam neka naša pojačanja zagovarao da se dovedu iz Srbije. Banjac,Ratkov itd. Stranka mi je NK. Osijek . Tako da mozda tako izgleda ali politike kod mene nema.
-
mariox
- Reactions:
Gledam Kustošija -Cibalia Mikoličić i Unušić jako dobri nema se više šta čekat sa njima od sljedeće sezone
-
Galba88
- Reactions:
mariox wrote: ↑Fri Mar 31, 2023 5:38 pm
Gledam Kustošija -Cibalia Mikoličić i Unušić jako dobri nema se više šta čekat sa njima od sljedeće sezone
Na TM pise da tom unusicu istice ugovor na ljeto. Nije mi jasno zasto se nije produzio? Jel zna netko nesto vise o tome?
Do groba odani!

-
Slobodna zona
- Reactions:
by Slobodna zona » Fri Mar 31, 2023 6:34 pm
Neki se možda prave ludi na Generalov upis ali u svom dopisivanju s Lukom bezobrazno je ubacio jednu sjajnu inicijativu kluba navijača bijelo-plavi gdje posprdno govori u kontekstu rasprave. Kako dotični nije prstom mrdnuo da se uključi u rad kluba navijača a posprdno priča o jednoj kako sam već rekao sjajnoj kampanji i ljudima koji rade na njoj, minimum pristojnosti bi bio da to ne spominje a pogotovo u kontekstu kakav je bio. Apsolutno je zaslužio bananaramu s foruma. I inače je palamudio po forumu, uvijek u nekim kontrama i raspravama a sad je pretjerao. Moje mišljenje.