Zar nije on za Dinamo, a onaj glupi kum mu je tovar?Walter wrote: ↑Wed Apr 17, 2024 12:35 pm https://www.index.hr/mobile/sport/clana ... t_ostalo_m
Split je njegov grad 🤮
Otac iz Sikirevaca, možda zato što Rakel voli (Jugo)plastiku?![]()
HNL
-
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 31 times
Re: HNL
A u Sl. Brodu dobio spomen ploču zajedno s Mandžukićem i Olićem.Walter wrote: ↑Wed Apr 17, 2024 12:35 pm https://www.index.hr/mobile/sport/clana ... t_ostalo_m
Split je njegov grad 🤮
Otac iz Sikirevaca, možda zato što Rakel voli (Jugo)plastiku?![]()

- Walter
- Has thanked: 1348 times
- Been thanked: 1350 times
Ova zaostala utakmica se nije trebala ni igrati, Varaždin kada se trebalo inicijalno igrati je bio sigurno bolji nego ovaj danas.
Uvijek dođem do toga da se ne mogu odlučiti koji mi se klub od nacionalnog značaja više gadi.
Uvijek dođem do toga da se ne mogu odlučiti koji mi se klub od nacionalnog značaja više gadi.
- bijelo-plavi1988
- Has thanked: 833 times
- Been thanked: 948 times
Ovo prvenstvo je neregularno i sramotno. Gadi mi se svaka pomisao da ce (mozda) opet bit prvaci nakon svega sto se dogodilo ove sezone gdje smo najviše mi najebali i gdje je njima spašena donekle sezona nakon one sramote na pampasu i onog cirkusa, a sada odgovaraju sa rečenicom “evo sad su bili strani suci pa ste sve vidjeli”. Poserem vam se u takvo poštenje, da su sudili od prvog kola Jakirovic bi treniro Radnik iz surdulice i dinamo bi se borio sa varazdinom za 6mj…
- ide druga
- Has thanked: 283 times
- Been thanked: 220 times
ne znam,ove sezone mi je dinamo strašno odskočio na listi najodvratnijih klubova,a i simpatizera. možda mi je čak hajduk manje mrzak jer je njihov ultimativni cilj biti prvak,purgerskoj gamadi je ultimativni cilj da nitko drugi ne bude prvak...