31. kolo: Osijek - Istra | 36. ROĐENDAN KOHORTE

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
Os1001
Has thanked: 89 times
Been thanked: 251 times

Re: 31. kolo: Osijek - Istra | 36. ROĐENDAN KOHORTE

Post by Os1001 »

Meni sad već ovo postaje kao neka parodija. Zekić svaku, ali baš svaku utakmicu mijenja formaciju. Jako je to neozbiljno da jedan trener nakon pola godine nema ni sustav ni sastav, niti zna šta želi igrati. On stvarno ubija ove dečke, nema šanse da se oni ovako ustale u formi ili razviju igru i mehanizme u igri. Dok god on ne pokaže stav i gard, takvi će biti i igrači. Umjesto da ih on vodi stavom, gardom i samopouzdanjem vođe, on izgleda kao pokisla kokoš. Ne vrijedi više oko ovoga gubiti živce, ako ne dovedu pravog trenera ništa od nas ni slijedeće sezone. E da, ovo što je Bralić napravio nema opravdanja. To se smije raditi samo u zadnjih pet minuta, ovako majstor poklonio utakmicu.
JohnnyCash82
Has thanked: 108 times
Been thanked: 689 times

Post by JohnnyCash82 »

Vec90 wrote: Sat Apr 20, 2024 7:53 pm Zekić : “morat cemo patit do kraja…”

Di je taj kraj jebemu? Kad je kraj patnje za ovaj klub?
Patimo mi otkako je on na klupi i nastavit ćemo patit.

Zna li netko, jel taj čovjek povezao dvije utakmice s istom početnom formacijom?

Luta, kuka i prodaje demagogiju.
Rocky031
Has thanked: 172 times
Been thanked: 174 times

Post by Rocky031 »

Znači svaki put kada moramo imati slavljeničku atmosferu eto ku*čine. Za dan grada nismo pobjedili, rođendan kluba nismo pobjedili, rođendan Kohorte nismo pobjedili...

Ova sezona je izuzev novog stadiona i par pojedinaca totalno bacanje u vjetar. Samo moron od direktora propusti priliku napraviti iskorak kada jašeš na valu euforije otvorenja stadiona.

Samo neka ova sezona što prije završi, da nam dođe nove krvi u svlačionicu i da vidimo onda. Ova sezona nikad kraja.
lokal88
Has thanked: 57 times
Been thanked: 532 times

Post by lokal88 »

Kontam vas, i ja bi vjv sad bio zivcan ko pas da sam sa strane gledo tekmu al ovak dobro navijanje me tolko diglo da utakmicu nisam uopce ni gledo s tribine.
Nakon jedne pauze koju sam imao zbog odlaska u njemu i povratka te raspada svoje ekipe sto zbog zivotnih stvari sto zbog zabrana, kazni i murije, bio sam odsutan iz Kohorte, otisao sam tek na 2 utakmice ove sezone u kop, i jednostavno puno novih lica i kao da nisam osjeco vise tu pripadnost. Medutim danas se u meni opet to probudilo, hrpu starih ljudi s gostovanja sam vidio i sta da kazem vatra je u meni. Ni jedan igrac, rezultat, sudac, drot, picka materina mi ovaj osjecaj ne moze sada pokvarit.
Ovakve i gore poraze smo dozivili i dozivjet cemo jos milion puta. Nogomet ce se igrat uvijek, treneri igraci i svi ostali su prolazni. Vazno je da uzivate u datom trenutku koji je za vas poseban a ovaj dan je itekako za nas poseban. Ovakve atmosfere i ljudi na tribini stvaraju vjecne uspomene.
I da, sad jedva cekam novo gostovanje

Osijek i Kohorta iznad svih!
Lelkac
Has thanked: 1 time

Post by Lelkac »

Sretan nam 36 rođendan....
Koreografija je bila odlična. Ali uvijek nas nešto mora zajebat. Zato navijamo i volimo naš klub. Poseban je. Jbg.

Prije ove tekme donijeli smo devet bodova sa tri uzastopna gostovanja. I bez obzira na to mi smo upozoravali. Ali ne na današnjeg protivnika nego na prošle jednu-dvije utakmice.
Jer je bilo stvari koje nisu dobre a rezultat je to "zamazao". Znamo da nema ništa bolje od BESPLATNOG ŠKOLOVANJA a posljedice u bodovnom smislu nismo osjetili ali zato jesmo u igračkom,taktičkom i ostalom. Pa ajmo solidno pretvorit za početak u dobro pa poslije u još bolje itd. Ali jbg nismo i muka mi je zbog toga.
Što je netko prije napisao nismo mi imali igrača manje protiv Rijeke ili Dinama nego protiv Istre.

Dobri čovjek,dobri duh Slavko Bralić nije sam sebe u prvih 11. A zadnjih 5-6 tekmi možda i naš trenutno najlošiji igrač. Nije u formi. Sad možemo govorit je ili nije trebao. Lopta zove i vuče onoga ko ima srce. Ovo nije u njegovu obranu nego sam i sam takav.
Bolje je zašto igra kad nije u formi.

Sljedeča stvar. Opet pozicija Pušića. Nemoj me Zeko drkat i izmišljat toplu vodu. Umrijet ću a neke trenerske postavke neću skužit.

I ono najgore gdje ispadamo amateri. Kad nam se protivnički igrač ubacuje u među-prostor. To je mučno gledat. Uvijek toliko vremena ima dok netko izađe na njega da može i vagat između odluka. Zar se mi ne pripremamo na takve stvari.

Igrač manje a gore su nam Matković i Mierez. Nama trebaju vezni motorični igrači koji su u stanju napravit višak i onda proći ili gurnit loptu a ne da nam se svodi na napucavanje a loše se postavimo da osvojimo drugu loptu. U prijevodu rokamo je u bunar.

Ne treba sad pravit neke analize utakmice nego se pripremit za Goricu. Analizu i to jebenu je poslije pobjede na poljudu trebalo napravit. Npr. Zašto nismo " unakazili" hajduk.
ttaparkic
Has thanked: 125 times
Been thanked: 439 times

Post by ttaparkic »

tipican osijek...

kolic nesiguran, ali treba mu dat prostora do kraja sezone
bralic - glup potez
duarte - previse pokusava igrat pleja, i onda mu se dogodi ovakav 2 gol
vrbanac - nesiguran, zekiceva greska sto ga je uveo u ovom trenutku, ko i zebeca protiv lokomotive
neja - daleko najbolji igrac
jurisic - solidan, malo samozatajan danas
guedes - u obrani ok, naprijed opet nista
pusic - previse carinjenja da bi odigro unazad
lovric - odlican prvi half, ja ga ne bi vadio pa makar sobio crveni
bukvic - los
matkovic - solidno, pod hitno poraditi na skoku i gradenju
mierez - malo losije danas, majstorovic ga je dobro zatvorio
prekodravac - ona reakcija kod prekida uigranog uzas

zekic - standardno previse izdrkavanja, ovaj put ima donekle prihvatljivu izliku

ne vjerujem da su neki ocekivali neke nizove bajne s ovakvim igracima i trenerom.

nasa realnost je upravo tu di jesmo
SteGerrare
Has thanked: 111 times
Been thanked: 232 times

Post by SteGerrare »

Danas je na jugu baš bilo top...Bio sam sa djecom i vratio sam se 25 god unazad kad smo i mi ko klinci išli u kop...Za rezultat mi puca k..
traMi
Has thanked: 182 times
Been thanked: 174 times

Post by traMi »

lokal88 wrote: Sat Apr 20, 2024 8:12 pm Kontam vas, i ja bi vjv sad bio zivcan ko pas da sam sa strane gledo tekmu al ovak dobro navijanje me tolko diglo da utakmicu nisam uopce ni gledo s tribine.
Nakon jedne pauze koju sam imao zbog odlaska u njemu i povratka te raspada svoje ekipe sto zbog zivotnih stvari sto zbog zabrana, kazni i murije, bio sam odsutan iz Kohorte, otisao sam tek na 2 utakmice ove sezone u kop, i jednostavno puno novih lica i kao da nisam osjeco vise tu pripadnost. Medutim danas se u meni opet to probudilo, hrpu starih ljudi s gostovanja sam vidio i sta da kazem vatra je u meni. Ni jedan igrac, rezultat, sudac, drot, picka materina mi ovaj osjecaj ne moze sada pokvarit.
Ovakve i gore poraze smo dozivili i dozivjet cemo jos milion puta. Nogomet ce se igrat uvijek, treneri igraci i svi ostali su prolazni. Vazno je da uzivate u datom trenutku koji je za vas poseban a ovaj dan je itekako za nas poseban. Ovakve atmosfere i ljudi na tribini stvaraju vjecne uspomene.
I da, sad jedva cekam novo gostovanje

Osijek i Kohorta iznad svih!
Dobrodošao nazad :sal:
Istok
Has thanked: 214 times
Been thanked: 146 times

Post by Istok »

Kohorti sretan rođendan! Bilo je jebeno.
Čestitke i hns-ovoj sudačkoj organizaciji, jebeno domaćinsko suđenje
Zeka, klekni pred šiptare da te prime nazad
Roders
Has thanked: 111 times
Been thanked: 27 times

Post by Roders »

Zeka je bivsi na kraju sezonu, nadam se samo da cemo izboriti europu
Post Reply