Analiza suđenja

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
zrile29
Has thanked: 145 times
Been thanked: 155 times

Re: Analiza suđenja

Post by zrile29 »

Boky1985 wrote: Tue Apr 23, 2024 3:23 pm E ali "zanimljivo" je kako se samo nama nonstop vrte jedna te ista imena. Jović, Pajač, Bebek i ekipa. I svi znamo unaprijed već da smo "osuđeni" na njihove greške i bljuvotine. I lajemo, i lajemo i lajemo. A tamo odakle treba doći lavež...e tamo je tišina. Pa dokle više???
Dok gazda ne drekne i ne kaže sad ću vam pokazati(po naski: sad ću vam j….i mater)
Kao i svugdje, najbolje je šutiti, raditi, skupljati materijal, i u pravom trenutku graknuti 😉
Boky1985
Has thanked: 346 times
Been thanked: 302 times

Post by Boky1985 »

Istina. Samo što se ja bojim da se kod nas samo skuplja materijal. I to se ostavi onako u nekoj ladici na dnu. Kao u sudovima kad trebaš neki predmet. :D Ako možda čak i to.
Lelkac
Has thanked: 1 time

Post by Lelkac »

zrile29 wrote: Tue Apr 23, 2024 5:51 pm
Boky1985 wrote: Tue Apr 23, 2024 3:23 pm E ali "zanimljivo" je kako se samo nama nonstop vrte jedna te ista imena. Jović, Pajač, Bebek i ekipa. I svi znamo unaprijed već da smo "osuđeni" na njihove greške i bljuvotine. I lajemo, i lajemo i lajemo. A tamo odakle treba doći lavež...e tamo je tišina. Pa dokle više???
Dok gazda ne drekne i ne kaže sad ću vam pokazati(po naski: sad ću vam j….i mater)
Kao i svugdje, najbolje je šutiti, raditi, skupljati materijal, i u pravom trenutku graknuti 😉
Kompa ja sam ipak stava da se gvožđe kuje dok je vruće.
zrile29

Post by zrile29 »

Lelkac wrote: Tue Apr 23, 2024 7:04 pm
I ja, tukao bi ih i vruće i hladne 😀 , ali odluke donosi netko drugi…

Mi možemo raspravljati o tome, šta bi i kako bi, ali vjerujem da vlasnik razmišlja o tome kako se netko zajebava sa njegovim ulaganjem, pitanje je samo kada će mu dopizditi i kakve će mjere poduzeti…
Ja recimo pozdravljam to sto ne kukamo kao klub nakon svake utakmice gdje smo oštećeni, ovo sa jutarnjeg 👍 treba biti pokazatelj kako napraviti pritisak preko publike i medija, klub je izabrao put da ne komentira, to su nečije pare, trud i vrijeme, neće taj trpiti to dovijeka i treba vjerovati da će kad tad poduzeti neke korake…
Boky1985
Has thanked: 346 times
Been thanked: 302 times

Post by Boky1985 »

Ma sve to Zrile stoji, ali do tog "kad tad" mi gubimo bodove i to samo tako. Samo počevši u tri utakmice s Dinamom, tu smo već kratki za 9 bodova, ili ajmo reć barem 7. A da ne idemo dalje u sve utakmice gdje su bile "kontroverzne" odluke.
zrile29

Post by zrile29 »

Boky1985 wrote: Tue Apr 23, 2024 7:53 pm Ma sve to Zrile stoji, ali do tog "kad tad" mi gubimo bodove i to samo tako. Samo počevši u tri utakmice s Dinamom, tu smo već kratki za 9 bodova, ili ajmo reć barem 7. A da ne idemo dalje u sve utakmice gdje su bile "kontroverzne" odluke.
Lelkac je izrekao onu s gvodzem, ja ću onu: strpljen, spašen…
Lelkac
Has thanked: 1 time

Post by Lelkac »

zrile29 wrote: Tue Apr 23, 2024 7:50 pm

Mi možemo raspravljati o tome, šta bi i kako bi, ali vjerujem da vlasnik razmišlja o tome kako se netko zajebava sa njegovim ulaganjem, pitanje je samo kada će mu dopizditi i kakve će mjere poduzeti…
Ja recimo pozdravljam to sto ne kukamo kao klub nakon svake utakmice gdje smo oštećeni, ovo sa jutarnjeg 👍 treba biti pokazatelj kako napraviti pritisak preko publike i medija, klub je izabrao put da ne komentira, to su nečije pare, trud i vrijeme, neće taj trpiti to dovijeka i treba vjerovati da će kad tad poduzeti neke korake…
Koja je politika kluba da se suđenje odnosno sudački "masakri" nad nama ne komentiraju. Nije mi jasno. Klub te plača i obaveza ti je da ga štitiš od takvih ljudi i njihovih odluka. Sumnjam da je vlasnik to naredio. Prije bi rekao da su odlučili ovi što sjede u našoj upravi. Pošto je sad u trendu fora da se izađe iz komfora mislim da je došlo vrijeme da i oni to naprave.
Mi uvijek radimo i radit ćemo pritisak. Mediji su isto radili pritisak ali je žalosno da je i dalje uprava šutjela. To nije normalno. Dobili su podlogu i sve a njih kompa boli ona stvar. Moramo svi zajedno ali naravno ko i koliko može. Zavisi od pozicije. Zato sam zadrto govorio oko slučaja fabriciranja snimke. Napiši ti priopćenje i pošalji ga hnsu samo prije održi presicu. Da vide odlučnost i stav.
Da vide u našim očima: sad je dosta. Vjerujem da bi onda i oni drukčije reagirali a ne ovako da nam Bebek opet osvane na stadionu.
lokal88
Has thanked: 32 times
Been thanked: 353 times

Post by lokal88 »

Kad bi neko pojasnio mutavom predsjedniku koji radi za gazdu da bi mogao koji put u godini svratit i pogledat nekoliko utakmica i vidjet svojim ocima taj masakr i podic glas i poduzet pravne postupke protiv kriminalnih radnji (krivotvoren audio snimak iz var sobe, kleveta itd...) mozda bi ove sezone imali 15bodova vise i bili na 3 poziciji koja automatski donosi veci profit. Pa kad se vec bavi financijama neka zbroji 2 i 2 i pocne radit svoj jebeni poso skupa sa zoharom i ekipom kad vec ne misle otic.
Ja nez cime se oni bave tokom cijele godine kad ih nema nigdje mjesecima pa se pojave na 5min....
Slazem se sa Zriletom da ne treba konstantno kukat i pisat nez sta, ali pravni postupci se mogu i radit u tisini. Ne mora klub imat 20 ispisa po sezoni na sudenje, ok objavi 1 i jasno reci to i to cemo poduzet i do tog i tog roka ocekujes rjesenje.
zrile29

Post by zrile29 »

Lelkac wrote: Tue Apr 23, 2024 8:08 pm
zrile29 wrote: Tue Apr 23, 2024 7:50 pm

Koja je politika kluba da se suđenje odnosno sudački "masakri" nad nama ne komentiraju. Nije mi jasno. Klub te plača i obaveza ti je da ga štitiš od takvih ljudi i njihovih odluka. Sumnjam da je vlasnik to naredio. Prije bi rekao da su odlučili ovi što sjede u našoj upravi. Pošto je sad u trendu fora da se izađe iz komfora mislim da je došlo vrijeme da i oni to naprave.
Mi uvijek radimo i radit ćemo pritisak. Mediji su isto radili pritisak ali je žalosno da je i dalje uprava šutjela. To nije normalno. Dobili su podlogu i sve a njih kompa boli ona stvar. Moramo svi zajedno ali naravno ko i koliko može. Zavisi od pozicije. Zato sam zadrto govorio oko slučaja fabriciranja snimke. Napiši ti priopćenje i pošalji ga hnsu samo prije održi presicu. Da vide odlučnost i stav.
Da vide u našim očima: sad je dosta. Vjerujem da bi onda i oni drukčije reagirali a ne ovako da nam Bebek opet osvane na stadionu.
Ne znam i ne mogu reci da li je ova šutnja na suđenja odluka vlasnika, stav uprave ili nešto treće, ali vjerujem da nitko neće ulagati da bi ga netko pravio ludim… uzevši sve u kontekst, od prvog predsjednika, strani vlasnik, odnosi u savezu, netko je odlučio trpiti sve gluposti sto se rade s njegovom lovom, ali nadam se da to strpljenje ima nekakav plan i kraj…
To je moje mišljenje, a vrijeme će pokazati jesam li bio (pre)naivan…
Walter
Has thanked: 684 times
Been thanked: 703 times

Post by Walter »

Image
Post Reply