24. kolo: Osijek - Hajduk
-
- Reactions:
Re: 24. kolo: Osijek - Hajduk
Lego,ovaj ovaj forum je ipak vezan uz događanja oko Nk Osijek-a,ovo što te zanima oko kohorte,mislim da ovdje nećeš dobiti odgovor na tu tematiku..Inače pozdrav Boki legendo 

O boze....Harry_Mata_Harry wrote: ↑Mon Mar 02, 2020 11:25 pmSto si ti otisao u Australiju a ne bio ovdje pa rijesio?bijeloplavisvijet wrote: ↑Mon Mar 02, 2020 6:50 pmPozdrav iz daleke Australije...
Kako nisam u mogućnosti bodriti voljeni klub preko ovog foruma mi se cini koda sam vam malo blize..
Interesira me sta se događalo po gradu na dan utakmice,po slikama vidim da su se tovarska govna cijeli dan setuckala po gradu, zasto kohorta to nije rijesila![]()
U prostor stadiona, 25-godišnjak iz Tenje, pokušao je ući s tuđom godišnjom ulaznicom i nije imao osobnu iskaznicu kod sebe. Protiv 25-godišnjaka podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
nadamo se da je i godisnja poništenaRajnus wrote: ↑Wed Mar 04, 2020 12:51 pmU prostor stadiona, 25-godišnjak iz Tenje, pokušao je ući s tuđom godišnjom ulaznicom i nije imao osobnu iskaznicu kod sebe. Protiv 25-godišnjaka podnesen je Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.
Ja se nadam da ce covjeka pustiti na miru.
Kako smo izveli ovaj slobodni sa 18m pa to je cirkus šta rade oni skoro ko penal mi fantaziramo ovo je smiješno,nevračajte se
Sve je to do trenera !!
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala