24. kolo: Osijek - Hajduk
Re: 24. kolo: Osijek - Hajduk
Ovo jednostavno nije istina!
@Harry_Mata_Harry
Skupe se oni tu i tamo iz cijele slavonije pa odu na tekmu. Jednu po polusezoni i u osijek ih bude puno. Znam za sve iz Đakova, Našica i Županje. Ne ide ih više od jednog kombija na utakmice. Ovi iz Osijeka koji navijaju za hajdin su pičketine koje treba isprebijat. Nema drugog lijeka. A svi su oni bili na PSV-u...
@Harry_Mata_Harry
Skupe se oni tu i tamo iz cijele slavonije pa odu na tekmu. Jednu po polusezoni i u osijek ih bude puno. Znam za sve iz Đakova, Našica i Županje. Ne ide ih više od jednog kombija na utakmice. Ovi iz Osijeka koji navijaju za hajdin su pičketine koje treba isprebijat. Nema drugog lijeka. A svi su oni bili na PSV-u...
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Znam dvojicu Boysa iz Broda. Na tekmu s Goricom ih je u Zagreb išlo vlakom 50ak, u Koprivnicu par kombija i auti, kad su vlakom išli na derbi prošle sezone, prvo ih je 3 busa (to je cc 100-150 ljudi) išlo do vinkulje iz Broda plus još 300-tinjak ljudi iz ostatka Slavonije onda vlakom u Zagreb....500 ljudi ode iz Slavonije u Zagreb na tekmu Dinama s Hajdukom, ej. Kada je nas u Zagrebu bilo 500? Na finalu kupa jedino. Koliko nas često bude u kopu u GV 500? Skoro pa nikad. Ovo su ozbiljne brojke.Luka1995 wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 2:55 pmOvo jednostavno nije istina!
@Harry_Mata_Harry
Također, cura ima obitelj u Posavini. Iz Županje idu na svaku jaču tekmu Hajduka. Barem tako priča jedan lokalni hajdukovac, i to njih 30-40 najmanje!
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Jebote zivot pa ti bogami aktivno pratis okolne picke...Harry_Mata_Harry wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 3:03 pmZnam dvojicu Boysa iz Broda. Na tekmu s Goricom ih je u Zagreb išlo vlakom 50ak, u Koprivnicu par kombija i auti, kad su vlakom išli na derbi prošle sezone, prvo ih je 3 busa (to je cc 100-150 ljudi) išlo do vinkulje iz Broda plus još 300-tinjak ljudi iz ostatka Slavonije onda vlakom u Zagreb....500 ljudi ode iz Slavonije u Zagreb na tekmu Dinama s Hajdukom, ej. Kada je nas u Zagrebu bilo 500? Na finalu kupa jedino. Koliko nas često bude u kopu u GV 500? Skoro pa nikad. Ovo su ozbiljne brojke.Luka1995 wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 2:55 pmOvo jednostavno nije istina!
@Harry_Mata_Harry
Također, cura ima obitelj u Posavini. Iz Županje idu na svaku jaču tekmu Hajduka. Barem tako priča jedan lokalni hajdukovac, i to njih 30-40 najmanje!

Zasto iz Broda ici busevima na vlak u Vinkovce kad taj isti vlak prolazi kroz Sl. Brod?
S obzirom na histeriju oko koronavirusa mislim da necemo na utakmicu u subotu.
s obzirom da je soroševski novinarski okot zadužen da stvara histeriju a stoka sitnog zuba programirana da pojede svako govno koje joj se servira
S tim korona virusom samo skreću pozornost sa 5G problema 
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
Sto je duzi put, to je bolja zajebancija!

Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!