nisu instalirali dobar antivirus!
24. kolo: Osijek - Hajduk
Re: 24. kolo: Osijek - Hajduk
U jebote. Stvarno postoje oni koji su u to uvjereni.
https://ivijesti.hr/zasto-se-zataskava- ... rusa-i-5g/
[/quote]
1977. su ispitivali 5G!!????!! Majko moja.
[/quote]
1977. su ispitivali 5G!!????!! Majko moja.

hahahhaha pa da uvijek ,a ravnozemljaši su još jači,nedavno se jedan "raznio" na vlastitoj raketi u pokušaju dokazivanja svoje teorije

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Prvi zaraženi radi u Ericssonu. Pa ti sad reci da je slučajnost
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
kako god ja sam zato da oni prvo testiraju svoja purgerska muda s tim 5g
ili tovare, još bolje, ionako im uvijek spor internet u sezoni kada su puni furešta
nisam sklon zavjerama, ali ne vjerujem nikome, niti onima koji pričaju protiv 5g, ali jebeno ni onima koji pričaju za! pogotovo ne vjerujem inicijativama iza kojih stoji onaj izrod s pepeljarkama iz majkrosofta.
ili tovare, još bolje, ionako im uvijek spor internet u sezoni kada su puni furešta
nisam sklon zavjerama, ali ne vjerujem nikome, niti onima koji pričaju protiv 5g, ali jebeno ni onima koji pričaju za! pogotovo ne vjerujem inicijativama iza kojih stoji onaj izrod s pepeljarkama iz majkrosofta.
Ma ja... Eno japanci prelaze na 6G. Vidjeli ljudi da je 5G sranje. Zna Japanac 
BTW oprema za 5G je kineska...pa ti sad budi ravnodušan
BTW oprema za 5G je kineska...pa ti sad budi ravnodušan
Bis dass der Tod uns scheidet | Ultras ticken anders, ultras leben anders!
Jel i ti neku raketu sklapaš?Kempes wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 8:19 pmkako god ja sam zato da oni prvo testiraju svoja purgerska muda s tim 5g

neSuri wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 8:49 pmJel i ti neku raketu sklapaš?Kempes wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 8:19 pmkako god ja sam zato da oni prvo testiraju svoja purgerska muda s tim 5g
nisam sklon zavjerama, ali ne vjerujem nikome, niti onima koji pričaju protiv 5g, ali jebeno ni onima koji pričaju za! pogotovo ne vjerujem inicijativama iza kojih stoji onaj izrod s pepeljarkama iz majkrosofta.![]()
ja sklapam mandžu