Pravila 2.0
Re: Pravila 2.0
Moa deaktiviran
Krkaen baniran.
A tek sam počeo čitati…
Krkaen baniran.
A tek sam počeo čitati…
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Samo pitanje... Ako moj natpis kako je od sutra bivši gospon da ne navedem sad što, a nije čak ni prosto, zaslužuje jednodnevni ban... Ne smijem komentirati mišljenje o treneru NK Osijeka ako nije lijepo?
KULE, GUBI SE IZ NK OSIJEKA!
-
- Site Admin
- Reactions:
Nazvati trenera klaunom nije mišljenje već vrijeđanje. Možeš imati ružno mišljenje i to možeš i napisati, ali ne spuštaj se na razinu vrijeđanja. Hvala.Harry_Mata_Harry wrote: ↑Thu Mar 02, 2023 1:35 amSamo pitanje... Ako moj natpis kako je od sutra bivši gospon da ne navedem sad što, a nije čak ni prosto, zaslužuje jednodnevni ban... Ne smijem komentirati mišljenje o treneru NK Osijeka ako nije lijepo?
- navijac_osijeka
- Reactions:
Zašto mi je obrisan post u kojem sam napisao otprilike da je Malenica prošle sezone branio izvrsno, toliko dobro da su se neki pitali je li Ivušiću zagarantirana jedinica kad se oporavi ili će se morati boriti za nju te da ne znam je li ovo pad u formi ili mu je Bjelkan nekako zamaskirao mane u izlascima s crte.

Bjelko je najmanje kriv!
Cockroach get out!
Cockroach get out!
-
- Site Admin
- Reactions:
Dodatak pravilima:
- Preispitavanje odluka moderatora - warning
- Vrijeđanja i prijetnje moderatorima nakon vremenskog bana - trajni ban
Hmm, nije mi jasno kako je GeneralPoslijeBitke dobio ban (?) a doslovno je upozoravao na Pravila foruma. Zašto se tolerira vrijeđanje kako nekome paše?Admin-Metla wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 1:35 pmOdlučeno je da se napravi mala modifikacija pravila:
- Novoregistrirani korisnici će nakon 15 postova imati prava kao i ostali, dotad imaju ograničen pristup forumu
- Novoregistrirani korisnici trebaju se predstaviti se prvim postom
- Od novih korisnika se očekuje poštovanje prema ostalima koji su tu duže (hint: bez bahatih i omalovažavajućih postova)
- Postovi u kojima je prisutno vrijeđanje i omalovažavanje nekoga biti će izbrisani, a forumaši koji opetovano krše pravila normalne komunikacije bit će opomenuti i na kraju izbačeni s foruma.
- Zabranjeno je vrijeđanje na rasnoj, spolnoj, vjerskoj, političkoj i bilo kojoj drugoj osnovi koja je uvredljiva za pojedinca ili grupe ljudi.
- Zabranjeno je vrijeđanje igrača te članova kluba.
- Zabranjeno je trollanje
- Uvode se banovi od 1, 3, 7 i 14 dana, ovisno o težini prijestupa, moguće ih je dati bez prethodnog upozorenja
- Upozorenja (warning) i dalje ostaje, to bi bilo nešto kao žuti karton....tri žuta, ban na par dana
NOVO:
Disclaimer: pravila su podložna izmjenama.
Vjerojatno i meni sad slijedi ban (ili warning) zbog ovog upisa.
Misljenja sam da se neke stvari ne moraju objasnjavat.Ovo je forum od nk osijeka i svako svrsavanje na najvece rivale,i stajanje na stranu najvecih rivala je po meni suprotno pravilima ovog foruma 

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
Prije smo imali kempesa koji je takve likove "očistio" u roku odmah ,i nisu nam trebala nikakva pravila i nikakav admin metla.
Paradoksalno ,na kraju su pravila i admin metla najvecim djelom uvedeni bas zbog naseg navijaca kempesa

Imali smo kraljevsku kobru koja jede druge zmije na forumu,i onda smo morali uvest mungosa
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
Zanima me da li itko od forumasa ima problem ko sto ga ja imam a to je da ne primam svoje obavijesti uopće kada me netko oznaci ili Lajka na moje obavijesti dok primam obavijesti od forumasa koji objavljuje svoj post u kojoj nisam spomenut i tako i ja jos uz to zelim promjeniti u svojim postavkama a to ne mogu skroz uciti sto se moze vidjeti na ovom primjeru 

P.S Nisam s time imao problema sve do utakmice sa Goricom

P.S Nisam s time imao problema sve do utakmice sa Goricom

Zivio bi kao