Navijanje
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Re: Navijanje
Ovaj scenarij: maznemo Rijeku u sred Rujevice, i onda euforija i nabrijavanje pred tovare i proslavu rođendana kluba i potencijalno (pre)stizanje istih! Uff...
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

-
- Reactions:
Nabrijavanje bi svakako trebalo bit bez obzira na ishod utakmice rijeka osijek. Naravno da bi bilo lijepo ali kako god da se završi mora bit loOdiloHarry_Mata_Harry wrote: ↑Tue Feb 18, 2020 8:58 pmOvaj scenarij: maznemo Rijeku u sred Rujevice, i onda euforija i nabrijavanje pred tovare i proslavu rođendana kluba i potencijalno (pre)stizanje istih! Uff...
Na njihovi osjecke picke
Mi bi trebali nastaviti
"jebemo ih mi a vase kurve ljeti nam q... puse, picke osjecke najbolje ste na na na na" Splitske(zagrebacke, rijecke nebitno) kurve q nam puse....
Ritam u stilu "zeko lopove..." jbg srbende ali efektno
Primitivno ali vec mi idu svi oni na q sa tim svojim navijanjem
Mi bi trebali nastaviti
"jebemo ih mi a vase kurve ljeti nam q... puse, picke osjecke najbolje ste na na na na" Splitske(zagrebacke, rijecke nebitno) kurve q nam puse....
Ritam u stilu "zeko lopove..." jbg srbende ali efektno
Primitivno ali vec mi idu svi oni na q sa tim svojim navijanjem
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Trebali bi mi prvo pustiti glasa 90 minuta i grmiti a onda se pitati zasto igraci ne slave golove ispred istoka i baviti se tovarima. Previse prozivanja a premalo gledanja u nase navijacko dvoriste! 

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Pa jedini put danas kad je cijeli Istok pjevao (mislim da je bilo "volim te Osjece"), frajer sa mikrofonom je prekinuo i poceo neku glupost koju vecina nije prihvatila.
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
Nema covjek osjecaja i to je to. I sve neke mrtve pjesme forsira kada ne treba.
Jedino tko je imao tocno sluha kad i sta treba poceti, s koje na koju pjesmu prijeci, imao je i dobru komunikaciju s tribinom je Žolt! Steta sto ne vodi vise navijanje!
Ti si ljubav najveća... 

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:

Pa nece "vecina" odlucivat sto ce se pjevati, postoji struktura po kojoj se vodi navijanje. Da je to tako grmilo cijelim istokom kako ti kazes, sigurno "frajer s mikrofonom" ne bi instant prekidao pjesmu, da je bilo toliko dobro. I niti jedna pjesma nije glupost te se pjeva vec dugo vremena, to su nase navijacke pjesme koje se trebaju postovati. Pricamo ovdje kako nas tovari prozivaju i to nam smeta, a mi smo najglasniji kad treba vrijedati protivnika a ne kada navijamo za Osijek.

Mislim da nitko nije ništa loše rekao ali ono kao da je zaustavio navijanje taman Istok konačno uhvatio ritamHarry_Mata_Harry wrote: ↑Sat Feb 29, 2020 11:14 pm![]()
Pa nece "vecina" odlucivat sto ce se pjevati, postoji struktura po kojoj se vodi navijanje. Da je to tako grmilo cijelim istokom kako ti kazes, sigurno "frajer s mikrofonom" ne bi instant prekidao pjesmu, da je bilo toliko dobro. I niti jedna pjesma nije glupost te se pjeva vec dugo vremena, to su nase navijacke pjesme koje se trebaju postovati. Pricamo ovdje kako nas tovari prozivaju i to nam smeta, a mi smo najglasniji kad treba vrijedati protivnika a ne kada navijamo za Osijek.

- sympathizer
- Reactions:
Jučer sam stero matorog koji je na Istoku vikao klincu "sjedi dole!" 

Mi smo našoj općini obećanje dali...