Navijanje
Re: Navijanje
Vrijeme je da Kohorta dobije svoje tribinu i da se tamo počne razvijati i rasti. Isto tako je vrijeme da novi istok postane mjesto gdje se navija i viče, gdje se može i stajati cijelu utakmicu, ali gdje ljudi ne stoje na žutim stepenicama, gdje nakon utakmice noramlno možeš izaći i gdje možeš naći svoje mjesto a da ne hodaš po stolicama ili preskačeš redove.
Sagradite više taj Pampas...
Sagradite više taj Pampas...
Ako netko ima prijedlog u vezi vodenja navijanja i ostalih stvari na tribini, znate gdje je udruga.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
32 godine ponosa

Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

- ljubica sataraš
- Reactions:
Neznam gdje da postavim pitanje... Možda je još netko primjetio, danas ulazim u Osijek obilaznicom iz pravca autoceste i ugledam na jednom nadvožnjaku (negdje prije Portanove) poveći natpis "Pišamo po Torcidi Osijek".
Zna li se o čemu se radi?
Zna li se o čemu se radi?
Zapadna tribina
Uz novi zesci aranzman i uvodjenje jos kojeg glasa u pjesmu ova je sasvim ok za ulazak igraca i nabrijavanje
A i vraca u mladost
A i vraca u mladost
ovo od 2:05, uffffffff,
-
- Reactions:
Neka druga vremena..
Ali u svkaom slučaju odlična, to i ja isto govorim nek ovrijeme da bi bila super dok ulaze igrači.
Ali u svkaom slučaju odlična, to i ja isto govorim nek ovrijeme da bi bila super dok ulaze igrači.

bas si nesto razmisljam...postoji li nesto sto sprijecava l ljude da navijaju recimo kod palaca ili opcenito oko stadiona kad budemo igrali ove pandemijske utakmice?
pise da ce u njemackoj klub snositi financijske posljedice, plus se poziva na razum navijaca...
ne treba nam repriza atalante i valencije
ria ria hungaria.