Index... prvo je bio "21-godišnji napadač Cibalije Zvonimir Filipović Štrkalj", ali su ispravili...
Igrači na posudbi
Re: Igrači na posudbi
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
Zato je Cibalia sada tako loša, svaku utakmicu igraju 12 na 10 pošto Milky igra za protivnike
Kustošija - Dugopolje 2:1
Klepač zabio za Dugopolje u 86-oj.
Klepač zabio za Dugopolje u 86-oj.
- ljubica sataraš
- Reactions:
Mogu li bolji poznavatelji pojasniti što ustvari obuhvaća "posudba igrača u drugi klub". Smatrao sam da novi klub prihvaća obaveze postojećeg kluba iz kojega dolazi igrač, ali onda pročitam Aljin izjavu o stanju u Puli gdje kaže sljedeće: (citiram izvor 24sata od 03.11.2017)
"- Situacija je doista jako teška, po dva-tri moja suigrača stanuju zajedno kako bi smanjili troškove za stanarinu i režije. Neki nisu primili plaću po šest mjeseci, a oni koji su došli ljetos još nisu vidjeli ni kune - kazao je Aljoša Vojnović, nogometaš Istre na posudbi iz Osijeka, jedini čovjek s primanjima u Istri.
- Ja imam ugovor s Osijekom, koji me plaća i dok sam na posudbi u Puli. No dobro znam kroz što prolaze suigrači jer sam u Sesvetama i u jednom razdoblju u Osijeku prolazio isto - istaknuo je Vojnović."
Zar se nije govorilo da je Aljo dobio izdašniju ponudu iz Pule i da je to razlog odlaska?
Tko onda plaća Jambora i koliko?
"- Situacija je doista jako teška, po dva-tri moja suigrača stanuju zajedno kako bi smanjili troškove za stanarinu i režije. Neki nisu primili plaću po šest mjeseci, a oni koji su došli ljetos još nisu vidjeli ni kune - kazao je Aljoša Vojnović, nogometaš Istre na posudbi iz Osijeka, jedini čovjek s primanjima u Istri.
- Ja imam ugovor s Osijekom, koji me plaća i dok sam na posudbi u Puli. No dobro znam kroz što prolaze suigrači jer sam u Sesvetama i u jednom razdoblju u Osijeku prolazio isto - istaknuo je Vojnović."
Zar se nije govorilo da je Aljo dobio izdašniju ponudu iz Pule i da je to razlog odlaska?
Zapadna tribina
aljo je poslan da se razvija,jos je mlad i tako napreduje,trebat ce nam za sezone koje nadolazeljubica sataraš wrote: ↑Sun Nov 19, 2017 8:18 amMogu li bolji poznavatelji pojasniti što ustvari obuhvaća "posudba igrača u drugi klub". Smatrao sam da novi klub prihvaća obaveze postojećeg kluba iz kojega dolazi igrač, ali onda pročitam Aljin izjavu o stanju u Puli gdje kaže sljedeće: (citiram izvor 24sata od 03.11.2017)
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Pa takav je dogovor bio. I Štrkalj je na plaći kod nas
Ovisi o dogovoru klubova... Moze placati jedan ili drugi klub ili omjer ili kako i koliko god se dogovore sve tri strane...ljubica sataraš wrote: ↑Sun Nov 19, 2017 8:18 amMogu li bolji poznavatelji pojasniti što ustvari obuhvaća "posudba igrača u drugi klub". Smatrao sam da novi klub prihvaća obaveze postojećeg kluba iz kojega dolazi igrač, ali onda pročitam Aljin izjavu o stanju u Puli gdje kaže sljedeće: (citiram izvor 24sata od 03.11.2017)
- ljubica sataraš
- Reactions:
Hvala na pojasnjenju, tako nesto sam i pretpostavljao, ali vise sam pitao zbog nedavno objavljenog spiska igraca na posudbi i troska za place. Jednostavno ne vidim interes kluba u takvim posudbama, ako ga placas sam, on najbolji igrac u drugom klubu, a ti prozivljavas krizu i nemas igrace za kvalitetnu popunu kadra (kaze Zekic). Ajde, za mlade igrace tipa Strkalj, ali Aljo? Dali je isti slucaj sa Mikijem?
Zapadna tribina
- JohnnyCash82
- Reactions:
Meni se cini da Zekicu uvijek fali igraca...ljubica sataraš wrote: ↑Sun Nov 19, 2017 11:26 amHvala na pojasnjenju, tako nesto sam i pretpostavljao, ali vise sam pitao zbog nedavno objavljenog spiska igraca na posudbi i troska za place. Jednostavno ne vidim interes kluba u takvim posudbama, ako ga placas sam, on najbolji igrac u drugom klubu, a ti prozivljavas krizu i nemas igrace za kvalitetnu popunu kadra (kaze Zekic). Ajde, za mlade igrace tipa Strkalj, ali Aljo? Dali je isti slucaj sa Mikijem?
NK Osijek ... It may sound like a vodka bottle that drinks you during an evening stroll in Eastern Europe... PSV-OSIJEK 0:1, OSIJEK-PSV 1:0
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary
Greetings from Gradski Vrt Penitentiary

Dugopolje - Hajduk II 2:0
Špoljarić zabio u 93-oj.
Špoljarić zabio u 93-oj.