Pampas 2020
-
- Reactions:
Re: Pampas 2020
Od viška Pampasa glava ne boli

jedno pitanje,ako otvaranje stadiona npr. bude za dan grada 02.12.2021. kako ce se prodavati godisnje za iducu sezonu,kad prije kraja polusezone selimo na pampas ??
ps. moglo bi biti otvaranje tamo negdje za dan grada,ako stadion bude gotov pocetkom 11. mjeseca ,inspekcijski nadzor da traje 2 tjedna to je taman to .
ps. moglo bi biti otvaranje tamo negdje za dan grada,ako stadion bude gotov pocetkom 11. mjeseca ,inspekcijski nadzor da traje 2 tjedna to je taman to .
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Otvaranje 29.11.2021. 5. kolo lige prvaka Osijek - Real Madridnemesis wrote: ↑Wed Dec 23, 2020 2:33 pmjedno pitanje,ako otvaranje stadiona npr. bude za dan grada 02.12.2021. kako ce se prodavati godisnje za iducu sezonu,kad prije kraja polusezone selimo na pampas ??
Imam neki filing da će danas osim PlanetOsijeka uzletiti i neki dron. Bila bi šteta propustiti ovako dobru rasvjetu
-
- Reactions:
Pampas 23. prosinca 2020.

Toliko od mene za ovaj put. Još jednom sigurno do Nove godine. Želim vam svima blagoslovljen i čestit Božić.

Toliko od mene za ovaj put. Još jednom sigurno do Nove godine. Želim vam svima blagoslovljen i čestit Božić.
-
- Reactions:
Jbt pa to je dobrano visoko na onoj slici di je čovjek na čošku krova..
Još jednom vrhunske slike!
23,69 mTerminator wrote: ↑Wed Dec 23, 2020 3:47 pmJbt pa to je dobrano visoko na onoj slici di je čovjek na čošku krova..
Današnje (pozdrav i dvojici forumaša, doduše ne znam kojih koje sam sreo tamo
)
Kutni dijelovi tribine na hrpi kod sjevero-istoka

I jedan kratak video

Kutni dijelovi tribine na hrpi kod sjevero-istoka

I jedan kratak video

@Rocky031 tvoja dominacija je neprikosnovena
vrh vrhova .
@PlanetOsijek i tebi sretan i blagoslovljen Božić