Na dan republike...moa2 wrote: ↑Wed Dec 23, 2020 3:06 pmOtvaranje 29.11.2021. 5. kolo lige prvaka Osijek - Real Madridnemesis wrote: ↑Wed Dec 23, 2020 2:33 pmjedno pitanje,ako otvaranje stadiona npr. bude za dan grada 02.12.2021. kako ce se prodavati godisnje za iducu sezonu,kad prije kraja polusezone selimo na pampas ??
ps. moglo bi biti otvaranje tamo negdje za dan grada,ako stadion bude gotov pocetkom 11. mjeseca ,inspekcijski nadzor da traje 2 tjedna to je taman to .
Pampas 2020
Re: Pampas 2020
braćo napaćena ,jel se to ipak kopa pothodnik za gostujuce navijace ??

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
a nista od toga,to su neki šahtovi

ja vec vidio trojicu indijaca kako kopaju,treba ici na zoom slike pa se bolje vidi

ja vec vidio trojicu indijaca kako kopaju,treba ici na zoom slike pa se bolje vidi

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
E tako sad kad su veec 2 tribine natkrivene, nakon pokusaja guranja Mandze u Osijek sad treba gurat ove kadrove u medije laganini za blagdane nek se pise o necem pozitivnom a ne o tome kako jedan prosjecan klub s juga krpa kraj s krajem i mjenja 360 trenera po sezoni i pojacava se propalim abortusima...
Maa ocu sutra ujutro kad otvorim fb da su na svim naslovnicama kadrovi pampasa ili nas grb...doslo je i nasih 5min
Maa ocu sutra ujutro kad otvorim fb da su na svim naslovnicama kadrovi pampasa ili nas grb...doslo je i nasih 5min

Uređivao stranicu wikipedije pa evo zanimljiva usporedba
Siječanj 2020 vs Prosinac 2020

Siječanj 2020 vs Prosinac 2020

-
- Reactions:
Rocky lega moj, hvala ti na svakoj fotki kojom si nam približio Pampas iz zraka. S guštom satima svaki detalj pregledavam i za mene si najbolji. Savršeno oko koje pokrije svaki kutak Pampasa da nam ništa ne promakne. Uf kakva će nam tek biti 2021. kada ćemo uz tvoju pomoć, zaviriti unutar našeg novog doma i prije nego ga osobno naselimo.
-
- Reactions:
Kad smo već kod toga, kako će to tek funkcionirati?
Vjerojatno se neće smjet letit unutra sa dronom kad sve pokriju?
Pa kao ne smije se ni sad ali uspijemo.Terminator wrote: ↑Thu Dec 24, 2020 9:32 pmKad smo već kod toga, kako će to tek funkcionirati?
A kod Gradskog vrta ja uopce ne mogu dići svoj dron do Peveca npr, tek dalje od Metroa