Pampas 2020
Re: Pampas 2020
Pa mislim da nema bolje lokacije od Pampasa za stadion NK Osijeka...mjesto nam je pored drave...
Bolje da se radi 1-2 godine duze i da na kraju to bude onako kako je zamisljeno, nego da smo bubam izgradili stadion na S cesti iza portanove za puno krace vremena..kakva bi to razglednica s poljima bila... bdw i tako je prosla god bila zakurac tako da ju ja ni ne racunam da je bila
Bolje da se radi 1-2 godine duze i da na kraju to bude onako kako je zamisljeno, nego da smo bubam izgradili stadion na S cesti iza portanove za puno krace vremena..kakva bi to razglednica s poljima bila... bdw i tako je prosla god bila zakurac tako da ju ja ni ne racunam da je bila
Ako ovo stvarno krene s uređenjem prema višnjevcu i s obzirom na raniji članak sa stv-a, čini se da gradu treba novo naselje. A to novo naselje je po meni idealno da bude na Pampasu, odnosno na mjestu konjičkog kojeg lako prebaciš negdje iza avenue malla, a na pampasu imaš novo stambeno naselje u novoj gradskoj cjelini.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Ne bi konjički selio ni pod razno.Luka1995 wrote: ↑Sun Jan 10, 2021 10:08 amAko ovo stvarno krene s uređenjem prema višnjevcu i s obzirom na raniji članak sa stv-a, čini se da gradu treba novo naselje. A to novo naselje je po meni idealno da bude na Pampasu, odnosno na mjestu konjičkog kojeg lako prebaciš negdje iza avenue malla, a na pampasu imaš novo stambeno naselje u novoj gradskoj cjelini.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Sumnjam da će se konjički dirati u bližoj ili daljoj budućnosti. Imali su nedavno milijunska ulaganja u novo krovište i boksove, a i travnjak je tamo jedan od najboljih u hrvatskoj
Üdvözöljük a magyar barátainkat!
Upravo stigao sa Pampasa. Imam par slika, al ništa novog se previše ne vidi, tak da nema smisla postaviti. Radi se i danas.
Nego, nešto drugo me zanima. Na onom predjelu, gdje je još šikara i raslinje, onaj dio prvi kad se dolazi promenadom... Krči se šikara, bagerima i drugim radnim strojevima. E sad, mislim da to nije dio kompleksa stadiona. To bi moglo biti da će početi gradnja onog teniskog centra Vekić
Nego, nešto drugo me zanima. Na onom predjelu, gdje je još šikara i raslinje, onaj dio prvi kad se dolazi promenadom... Krči se šikara, bagerima i drugim radnim strojevima. E sad, mislim da to nije dio kompleksa stadiona. To bi moglo biti da će početi gradnja onog teniskog centra Vekić
Sve dok smo živi i sve dok nas ima, sve dok je Osijeka na Dravi 
Taj hipodrom treba samo još urediti i to je to. Ima mjesta za stambena naselja gdje hoćeš, samo kada bi se pustili projekti kao npr. južna Retfala - btw. ta Retfala je prevelika za kvart, treba to rascjepkati po nazivima: Mađarska, Njemačka, a ova južna neka se zove neki drugim imenom.
Ma nema ništa od tog teniskog centra i Vekića.Redcode wrote: ↑Sun Jan 10, 2021 11:24 amUpravo stigao sa Pampasa. Imam par slika, al ništa novog se previše ne vidi, tak da nema smisla postaviti. Radi se i danas.
Nego, nešto drugo me zanima. Na onom predjelu, gdje je još šikara i raslinje, onaj dio prvi kad se dolazi promenadom... Krči se šikara, bagerima i drugim radnim strojevima. E sad, mislim da to nije dio kompleksa stadiona. To bi moglo biti da će početi gradnja onog teniskog centra Vekić![]()
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Ja sam prije želio da bude na Elektri, da gostujući navijači prolaze kroz grad, ne na zaobilaznici gdje svaki tutlek dođe na gostovanje...lokal88 wrote: ↑Sun Jan 10, 2021 9:04 amPa mislim da nema bolje lokacije od Pampasa za stadion NK Osijeka...mjesto nam je pored drave...
Ali ovo s Pampasom mislim da je pun pogodak zbog razvoja tog dijela grada... to će se vidjeti tek kad zaživi Pampas...
Investitor je ZNAO kakvo je to zemljiste ,a i nasipavanje terena su RADOVI!