Stvarno ga pretjerasmo svi zajedno.
Nisam bio prisutan da pročitam o čemu se radili ali koga god da se prozvalo imenom i prezimenom za radnje koje se ne mogu sa sigurnošću potvrditi je jadno ali i opasno. Kako za onoga tko se skriva iza nadimka tako i za vlasnika foruma.
Sakrivati se iza nekog nadimka, ispred svog kompa i o nekome pljuvati je postalo jako jednostavno danas.
Nije isto prozivati Kuleta za nerealizirane transfere, marketing za nerad ili nekoga za krađu, malverzacije novcem i slično. A da ne pričamo da je bilo i gorih stvari.
Tomo, kako odlučiš ali znaj da ima puno više tihih i normalnih...
ZADNJE UPOZORENJE!!!!
Re: ZADNJE UPOZORENJE!!!!
Ovdje je sve rješenje. Samo se treba primijeniti.
Ne valja ni puno demokracije
-
- Site Admin
- Been thanked: 57 times
Napisao sam jedan poduži post ali sam ga odlučio skratiti jer znam da se nitko od nas ne može staviti u cipele voditelja foruma i da mi to jednostavno ne možemo razumijeti.
Samo ću ovo reći:
Pretjeramo dosta često, počevši od samog sebe.
No stvari su takve da će dolaziti ljudi koji će iskaljivati negativu, zajedno sa drugima koji će širiti pozitivu. To nije do vas i vašeg vođenja stranice - to je do ljudske prirode. Samo što forum raste kontinuirano pa je obujam naočigled narastao preko noći. I tu forum NK Osijeka nije ništa posebniji od West Ham-ovog / Fiorentininog ili Rijekinog.
Ako niste u stanju iskoristiti moć da obrišete post / banirate usera / obrišete temu kontinuirano dok god je forum živ, niste za moderatore i to je ok. To je težak i ne zahvalan posao. Delegirajte nekom drugom kome se s time da baviti ili ugasite forum jer neće biti ništa drugačije u budućosti, niti će ovo upozorenje promjeniti nešto na duže staze jer idealni navijački forum na kojem samo raste cvijeće nikada nije i neće postojati.
Hvala vam na svemu što ste dali za klub do sada!
Samo ću ovo reći:
Pretjeramo dosta često, počevši od samog sebe.
No stvari su takve da će dolaziti ljudi koji će iskaljivati negativu, zajedno sa drugima koji će širiti pozitivu. To nije do vas i vašeg vođenja stranice - to je do ljudske prirode. Samo što forum raste kontinuirano pa je obujam naočigled narastao preko noći. I tu forum NK Osijeka nije ništa posebniji od West Ham-ovog / Fiorentininog ili Rijekinog.
Ako niste u stanju iskoristiti moć da obrišete post / banirate usera / obrišete temu kontinuirano dok god je forum živ, niste za moderatore i to je ok. To je težak i ne zahvalan posao. Delegirajte nekom drugom kome se s time da baviti ili ugasite forum jer neće biti ništa drugačije u budućosti, niti će ovo upozorenje promjeniti nešto na duže staze jer idealni navijački forum na kojem samo raste cvijeće nikada nije i neće postojati.
Hvala vam na svemu što ste dali za klub do sada!
- JohnnyCash82
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 684 times
To je već polako legenda koja prelazi u mit. Pamte samo najstariji forumaši. Romantična vremena su to bila

- Walter
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1336 times