Neaktivni useri
- Walterisimus
- Been thanked: 1 time
Re: Neaktivni useri
ima dosta neaktivnih, letargija na maximumu, svi nešto čekaju, mene još drži novi stadion i pola igrača trenutno u nk Osijeku 

- Walter
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1336 times
Ne nađem drugu temu, pa evo ovdje.
Od zadnje promjene nicka, ne primam više notifikacije na svoje postove, odnosno iako ih aktiviram u postavkama, same se deaktiviraju...što mi je činiti, dovraga i bestraga?
Od zadnje promjene nicka, ne primam više notifikacije na svoje postove, odnosno iako ih aktiviram u postavkama, same se deaktiviraju...što mi je činiti, dovraga i bestraga?
- Walter
- Boky1985
- Has thanked: 755 times
- Been thanked: 576 times
Evo tu sam iskopao nešto...pa probaj to.
I was so focused on Edit Notifications Options in my UCP that I neglected to double-check the Edit Posting Defaults; Notify me upon replies by default: No. :idea:
https://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=2530771
Zadnji post. Iako je moguće da je kod tebe doslovno problem jer imaš naše slovo u imenu. Ne mora bit da je 100 %, ne kužim se baš najbolje u PHPBB forume, davno je bilo kad sam ih koristio kao admin, al znam da se nekad zna zblesat tako.
I was so focused on Edit Notifications Options in my UCP that I neglected to double-check the Edit Posting Defaults; Notify me upon replies by default: No. :idea:
Zadnji post. Iako je moguće da je kod tebe doslovno problem jer imaš naše slovo u imenu. Ne mora bit da je 100 %, ne kužim se baš najbolje u PHPBB forume, davno je bilo kad sam ih koristio kao admin, al znam da se nekad zna zblesat tako.
- Walter
Ponovno imam staro ime, problem ostao.Boky1985 wrote: ↑Fri Feb 02, 2024 9:11 pm Evo tu sam iskopao nešto...pa probaj to.
Sam kriv jer sam prečesto tražio promjenu nicka

- Boky1985
- Has thanked: 755 times
- Been thanked: 576 times
Moguće. Stvarno evo ne znam što je. Davno je bilo kad sam ja korisitio ovaj tip foruma kao nekakav Administrator pa da ti mogu reć što je bilo. Jedino da probaš još pobrisat sav history u internet pregledniku, cookies i sve pa da onda vidiš. Al ono...mislim da ti se to ne isplati na konto toga što ti ne rade notifikacije. Ionako se logiraš svaki dan po par puta pa popratiš.