Neaktivni useri
Neaktivni useri
su upravo obrisani...
Re: Neaktivni useri
Pustit ćemo ih još tjedan-dva, pa ako se ne aktivirajuOsjecanin wrote:vidim još neaktivnih![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Opet su obrisani svi neaktivni useri, frnja ima kredita od prije pa je pošteđen do slijedeće "sječe glava"
Osjecanin je neumoljiv prema čitačima! Sad nek ja pišem... Obrisati će i mene i slike! 

- white wereucha
- Reactions:
nećeš valjda mene obrisat jer sam tovar?gunners wrote:Opet su obrisani svi neaktivni useri

22.12.1954 - VINKO COCE - 27.10.2013.
Ne, brišu se samo oni koji ne pišu ništa.white wereucha wrote:nećeš valjda mene obrisat jer sam tovar?gunners wrote:Opet su obrisani svi neaktivni useri

Osjecanin wrote:vidim da nam se priključuju novi membersinadam se da im je jasno da se neće tolerirati njihova možebitna nezainteresiranost za aktivnim uključenjem u rad ovog foruma

ikona foruma osiječanin14 se vec duze ne javlja

skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
svi novi useri s nula postova su dobili slijedeću poruku:
Bok,
samo mala obavijest.
Kako bi forum napravili aktivnim i zanimljivim, omogućili smo čitanje samo aktivnim korisnicima.
Od aktivnih korisnika se očekuje i pisanje na forumima, pa ukoliko vaš broj postova ostane nula, bit će te obrisani nakon određenog, kratkog razdoblja.
Pozdrav.

Bok,
samo mala obavijest.
Kako bi forum napravili aktivnim i zanimljivim, omogućili smo čitanje samo aktivnim korisnicima.
Od aktivnih korisnika se očekuje i pisanje na forumima, pa ukoliko vaš broj postova ostane nula, bit će te obrisani nakon određenog, kratkog razdoblja.
Pozdrav.