Igrači na posudbi
- sympathizer
- Reactions:
Re: Igrači na posudbi
Lišnić zabio za Dugopolje u porazu od Zadra 3:1
Mi smo našoj općini obećanje dali...
Klepač odigrao 57 minuta i opet jedno veliko ništa. ne znam jel gore kad ulazi u šanse pa promašuje nepromašivo ili uopće ne ulazi u nikakvu šansu. dečku je 21 godina i ne pokazuje natruhe da bi nama ikako mogao biti od koristi za neke visoke domete, kao što sam negdje ranije napisao Nikola Mandić no. 2. čal je i Mili klasa iznad njih dvojice.
i da igraju protiv neznam koga, al ovo je faking inker, i da svi u rudešu su poluigrači, ja to razumijem, ali kao igrač Osijeka koji bi sutra trebao konkurirati za dres našeg kluba mora biti najbolji među tim poluigračima, a to nije.
i možda bi čak i prešutio da lik nema istetoviran vrat, "obožavam" te igrače koji su više usmjereni na svoju pojavu na terenu i preseračinu nego na učinak na terenu.
Mišković ipak ima 18 godina, a tri godine je velika razlika i imao je solidnih nastupa pogotovo mu je najbolji bio nastup u 1. kolu protiv dinama.
i da igraju protiv neznam koga, al ovo je faking inker, i da svi u rudešu su poluigrači, ja to razumijem, ali kao igrač Osijeka koji bi sutra trebao konkurirati za dres našeg kluba mora biti najbolji među tim poluigračima, a to nije.
i možda bi čak i prešutio da lik nema istetoviran vrat, "obožavam" te igrače koji su više usmjereni na svoju pojavu na terenu i preseračinu nego na učinak na terenu.
Mišković ipak ima 18 godina, a tri godine je velika razlika i imao je solidnih nastupa pogotovo mu je najbolji bio nastup u 1. kolu protiv dinama.
Šimunec ima žuti karton i onda od sviiih mogućih igrača inkera ON ide zadržavati igru kod izvođenja auta, a još vode 2:0 debelo u sudačkoj nadokandi i naraavno dobije drugi žuti, pa jebote inteligencije 

namjerno to napravio da odmara 2 tjedna
skviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhh
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
ptičica mala tek na noge stala s drveta je pala
Igracki je odigrao odlicnu utakmicu i onda napravi ovakve gluposti.
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
jep. i propušta taman dinamo očekivao sam da poštoeno polomi olma ili barem gavranovića

propustit će samo Vinogradar, još mi je bilo čudno zašto on izvodi aut, ali kad je dobio karton bilo mi je jasnije 

Dosta dobro Šimunec igra i Interu