24. kolo: Osijek - Hajduk
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Re: 24. kolo: Osijek - Hajduk
Proslo kolo suci iz Splita, ovo kolo suci iz Zagreba sa glavnim Fran Jovićem, a na VAR-u Ivan Vučković.
Jovic nam je sudio 3 puta protiv Hajduka, 1 pobjeda (ona od 4:1) i dva puta nerijeseno.
Jovic nam je sudio 3 puta protiv Hajduka, 1 pobjeda (ona od 4:1) i dva puta nerijeseno.
Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
https://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/n ... 95151.htmlbijelo-plavi1988 wrote: ↑Mon Feb 24, 2020 4:25 pmProslo kolo suci iz Splita, ovo kolo suci iz Zagreba sa glavnim Fran Jovićem, a na VAR-u Ivan Vučković.
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
- bijelo-plavi1988
- Reactions:
Znaci ne smije mu pokazati crveni karton, jer ce to biti zato sto ga je tuzio?
a cini mi se da ce ga ovaj zasluziti i vise nego Bjelica kada pocne kmecati za svaki aut i korner i faul koji nije za njih.

Moj Osijek pun je sunca,
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
uz Dravu miran i tih,
za mene ostat' će uvijek
najljepša pjesma i stih.
to što je struje drkan bio na zadatku da na osakati protiv pro reke, a sve zbog ove utakmice. ne dosuđen čisti penal i neshvatljivo isključenje Mileta. ono đubre malo je dobro isfoliralo udarac kojeg nije bilo.
Mile je vazan, ali mozemo bez njega, kao što je netko i napisao, ako mi ove ne mozemo namazat kod kuce, nemamo sta pricati o borbama za neka visoka mjesta
Ma samo pobjeda nam igra. I to 5:0 kako sam prognozirao da se izjednačimo s njima po gol razlici. Hoću da ih pojedemo u duelu, da u svaki kontakt idemo na rubu prekršaja.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
Ja želim odličnu igru i uvjerljivu pobjedu kolo nakon ove utakmice.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
Ključna utakmica
Treba se paziti samo njihove kontre koju vrlo dobro igraju.
Isto tako znaju igrati često nekoordinirani presing koji se može razbiti sa par brzih točnih dodavanja i onda mi njima prodamo kontru.
Od Grezde očekujem da pokaže ovu utakmicu jel prevaga ili nije.

Treba se paziti samo njihove kontre koju vrlo dobro igraju.
Isto tako znaju igrati često nekoordinirani presing koji se može razbiti sa par brzih točnih dodavanja i onda mi njima prodamo kontru.
Od Grezde očekujem da pokaže ovu utakmicu jel prevaga ili nije.
nego jesu se najavili? opet nisu?
nadam se da se i oni ne jebu s faking žabarima kao pro rečani i da ne donose koronavirus
iako mi ovdje imamo slanine čvaraka i bijelog luka, ne hranimo se štakorima, pantaganama, žabama, čagljevima i onim ružnim stvorovima s dna mora punog mikroplastike.
uglavnom, neka ne dolaze s maskicama na licu jer im planiramo utrpati kurac u usta
nadam se da se i oni ne jebu s faking žabarima kao pro rečani i da ne donose koronavirus
iako mi ovdje imamo slanine čvaraka i bijelog luka, ne hranimo se štakorima, pantaganama, žabama, čagljevima i onim ružnim stvorovima s dna mora punog mikroplastike.
uglavnom, neka ne dolaze s maskicama na licu jer im planiramo utrpati kurac u usta
- Centarhalf
- Reactions:
90% tih koji dolaze u Osijek na utakmicu Poljud i Hajduk gledaju najcesce samo na televiziji ili razglednicama. Tu ima najvise ovog nafiksanog smeca iz Djakova, Nasica, Valpova, Belisca, Bizovca, Belog Manastira, Broda i slicnih mjesta, a i dosta domacih izdajnika.
Ova sacica pojedinaca koji i dodju s mora su toliko nadrogirani da od njih i korona virus bjezi u sirokom luku.

EUROPOOO PAZI SE, OSJEČANI DOLAZEEEEE !!!