24. kolo: Osijek - Hajduk
Re: 24. kolo: Osijek - Hajduk
Tko zna možda i odgode kolo
Last edited by mariox on Tue Feb 25, 2020 1:56 pm, edited 2 times in total.
nema bas aktivnih u nasicama. vise po okolnim dalmatinskim selima. ima jedan iz nasica al taj je nesto zaružio pa crta po gradu dinamove grafite. mlad je pa se jos traziCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 1:36 pm90% tih koji dolaze u Osijek na utakmicu Poljud i Hajduk gledaju najcesce samo na televiziji ili razglednicama. Tu ima najvise ovog nafiksanog smeca iz Djakova, Nasica, Valpova, Belisca, Bizovca, Belog Manastira, Broda i slicnih mjesta, a i dosta domacih izdajnika.
Ova sacica pojedinaca koji i dodju s mora su toliko nadrogirani da od njih i korona virus bjezi u sirokom luku.
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Našice su grad Boysa.ramzes3 wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 1:58 pmnema bas aktivnih u nasicama. vise po okolnim dalmatinskim selima. ima jedan iz nasica al taj je nesto zaružio pa crta po gradu dinamove grafite. mlad je pa se jos traziCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 1:36 pm90% tih koji dolaze u Osijek na utakmicu Poljud i Hajduk gledaju najcesce samo na televiziji ili razglednicama. Tu ima najvise ovog nafiksanog smeca iz Djakova, Nasica, Valpova, Belisca, Bizovca, Belog Manastira, Broda i slicnih mjesta, a i dosta domacih izdajnika.
Ova sacica pojedinaca koji i dodju s mora su toliko nadrogirani da od njih i korona virus bjezi u sirokom luku.
Opcenito u Slavoniji:
Vinkovci - Cibalia i Dinamo, nešto malo Hajduk, koliko znam nema organizirane aktivne ekipe BBB i Torce
Vukovar - vrlo jaka podružnica BBB-a, aktivna ekipa Delija, nešto sitno Torcide i Grobara, isto aktivne ekipe ima među njima
Baranja - aktivni pripadnici Kohorte, ostalo većinom Dinamovci simpatizeri
Valpovo - većinom Dinamovci, nešto malo Hajdukovaca, znam da je bilo i pojedinaca koji su simpatizirali Osijek
Belišće - skoro sto posto grad Hajdukovaca, ima i aktivnih članova Torcide
Našice - jaka ekipa BBB-a, vrlo su redovni, a kaže nam ramzes da aktivne Torcide baš i nema kao ni Hajdukovaca
Slavonski Brod - možda i najjača podružnica BBB van Zagreba, isto tako solidna ekipa Torcide, nešto sitno ovih koji još navijaju za Marsoniju, ali je pitanje je li im "prva u srcu"
Županja - većinom grad Hajdukovaca s brojnom ekipom Torcide, u zadnje vrijeme organizirala se i manja ekipa BBB-a
Đakovo - vjerojatno najjača podružnica Torcide u Slavoniji, aktivni dosta na tekmama, nešto sitno ima i Dinamovaca
Donji Miholjac - većinom simpatizeri Dinama, ima i Hajdukovaca
Požega - većinom simpatizeri Hajduka i Dinama, znam da imaju i manju aktivnu ekipu Torce, za BBB mislim da ne
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Ja za navijače smatram ljude koji redovno idu na utakmice, a takvih u svakom ovom gradu ima na prste jedne ruke, a i to sam puno rekao. Pazi ove imaju krpu torcida županja, a idu na tri tekme godišnje. Dva puta u Osijeku i jednom kad budu na moru u hepovom odmaralištu na čiovu.
U Požegi sam čuo da ima dosta ljudi koji navijaju za Osijek. Mislim kao simpatiziraju kao prvi klub.
U Požegi sam čuo da ima dosta ljudi koji navijaju za Osijek. Mislim kao simpatiziraju kao prvi klub.
Osijek, Bog i mi nepobijedivi!
tzv. "i dida i pape" divizija... a sa dalmacijom imaju veze kao i treca generacija turaka u njemackoj sa turskomCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 1:36 pm90% tih koji dolaze u Osijek na utakmicu Poljud i Hajduk gledaju najcesce samo na televiziji ili razglednicama. Tu ima najvise ovog nafiksanog smeca iz Djakova, Nasica, Valpova, Belisca, Bizovca, Belog Manastira, Broda i slicnih mjesta, a i dosta domacih izdajnika.
ria ria hungaria.

nešto slično kao i antonio mirko čolakmarioart wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 2:26 pmtzv. "i dida i pape" divizija... a sa dalmacijom imaju veze kao i treca generacija turaka u njemackoj sa turskomCentarhalf wrote: ↑Tue Feb 25, 2020 1:36 pm90% tih koji dolaze u Osijek na utakmicu Poljud i Hajduk gledaju najcesce samo na televiziji ili razglednicama. Tu ima najvise ovog nafiksanog smeca iz Djakova, Nasica, Valpova, Belisca, Bizovca, Belog Manastira, Broda i slicnih mjesta, a i dosta domacih izdajnika.

- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Varaš se da ima aktivnih koji se mogu nabrojati na prste jedne ruke. Boysa iz Vukovara ode 50-60 u Zagreb na skoro svaku tekmu, i na gostovanja širom Hrvatske. Nedavno plavi vlak za derbi imali, kao da jebeno gostovanje odrađuju, a idu drukati za "domaće" zagrebačke plave...Išlo ih više u Zagreb na domaću tekmu nego nas ikada na gostovanje. Brođana i Našičana 20-30, Torcide iz Đakova i Broda, Županje do 40-50 isto. I to odu u Split na europske i na skoro sve derbije, čak i češće u zadnje vrijeme.
I to treba sve pisati i ovdje stajati, treba izdajice Slavnije javno spomenuti. Od Ilove do Iloka, od Save do Drave...
ALI! Ima tu još jedan problem, VELIKI problem...
Svi ti navedeni gradovi (izim Broda, Vinkovaca i Požege) su veličine dobrog dijela osječkih kvartova po broju stanovnika.
Možda više nema aktivne ekipe Torcide ili Boysa, bar ne organizirane s krpom, ali ima itekako pojedinaca koji odlaze u kavez, a dolaze iz Osijeka. Tu ubrajam i Tenju, Čepin, Antunovac i slično, pa jedan Čepin ima više stanovnika od Županje danas lako moguće. Po Retfali kod mene redovito odzvanjaju hajdučke kad je kirbaj, sve češće vidim škrabotine "Torca RTF" i slično, stickere po gradu BBB Osječani, Dinamo i slično... I to mlađa ekipa, ima tu ekipice od 15-20 godina...
A to je tek užas. Da ne pričam o simpatizerima koji pune zapad, možemo mi pričat o tovarima iz okolnih prčija, ali ima tu i dobrih 40-50% osječana na zapadu od onih koji drukaju za spitske bile!
I to treba sve pisati i ovdje stajati, treba izdajice Slavnije javno spomenuti. Od Ilove do Iloka, od Save do Drave...

ALI! Ima tu još jedan problem, VELIKI problem...
Svi ti navedeni gradovi (izim Broda, Vinkovaca i Požege) su veličine dobrog dijela osječkih kvartova po broju stanovnika.
Možda više nema aktivne ekipe Torcide ili Boysa, bar ne organizirane s krpom, ali ima itekako pojedinaca koji odlaze u kavez, a dolaze iz Osijeka. Tu ubrajam i Tenju, Čepin, Antunovac i slično, pa jedan Čepin ima više stanovnika od Županje danas lako moguće. Po Retfali kod mene redovito odzvanjaju hajdučke kad je kirbaj, sve češće vidim škrabotine "Torca RTF" i slično, stickere po gradu BBB Osječani, Dinamo i slično... I to mlađa ekipa, ima tu ekipice od 15-20 godina...
A to je tek užas. Da ne pričam o simpatizerima koji pune zapad, možemo mi pričat o tovarima iz okolnih prčija, ali ima tu i dobrih 40-50% osječana na zapadu od onih koji drukaju za spitske bile!
Tvoja me pjesma uči da još nisam izgubljen, da se još malo mučim pa ću biti nagrađen...

Hoće biti proslave rođendana na utakmici?
Kupujem dresove (stare i nove) i šalove NK Osijek!
- Harry_Mata_Harry
- Reactions:
Nadam se da će bit koreo. Nadam se. Treba vidjeti, otići...
Plus grmljavina svih 90, a da bi nadglasali gore spomenute, tu će trebat navijat istok od ulaza do ulaza. Ovo je tekma sezone! Ko god tvrdi drukčije, nema veze s realnošću.