Ivica Kulešević
Re: Ivica Kulešević
Ne znam jel službeno, ali Radotić i Vranješ dolaze u stručni stožer.
On je iznad svih i svakoga! NKOS!
-
- Reactions:
Za Tomislava Radotića se zna da dolazi u stožer.Odličan trener i veliki gospodin sve pohvale.Za Vranješa prvi glas i koji Vranješ ,ima ih više?
Pa Stjepan, jedini koji može biti. Ivo je skaut, a JuricaJasamkojijesam wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 7:58 pmZa Tomislava Radotića se zna da dolazi u stožer.Odličan trener i veliki gospodin sve pohvale.Za Vranješa prvi glas i koji Vranješ ,ima ih više?

-
- Reactions:
Što Stjepan nije skaut?Koliko je meni poznato oba dva skautiraju mlade igrače.
Nije Stjepan skaut. Trener je u Školi nogometa.Jasamkojijesam wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 8:04 pmŠto Stjepan nije skaut?Koliko je meni poznato oba dva skautiraju mlade igrače.
jurica je papedidas!egoskop wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 8:02 pmPa Stjepan, jedini koji može biti. Ivo je skaut, a JuricaJasamkojijesam wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 7:58 pmZa Tomislava Radotića se zna da dolazi u stožer.Odličan trener i veliki gospodin sve pohvale.Za Vranješa prvi glas i koji Vranješ ,ima ih više?![]()
egoskop wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 8:33 pmNije Stjepan skaut. Trener je u Školi nogometa.Jasamkojijesam wrote: ↑Fri Aug 07, 2020 8:04 pmŠto Stjepan nije skaut?Koliko je meni poznato oba dva skautiraju mlade igrače.
Bio je skaut od prošle godine
-
- Reactions:
citam sada sportske u birtiji i procitam kuletovu izjavu da smo imali dva teska treninga dan uoci utakmice s puskasom i da smo zbog toga lose izgledali...
jos je izjavio da cemo odlazak igraca probati nadomjestiti iz unutrasnjih rezervi
jos je izjavio da cemo odlazak igraca probati nadomjestiti iz unutrasnjih rezervi

"kog nema bez njega se moze i mora"
A šta nas briga.

Nek u napadu budu Špoljo i Beljo. Uvjeren sam da bi zabili kombinirano bar 25 komada u ovoj sezoni. Nek se pridruži netko iz veznog reda i super.
A prodat ćemo ih za silne pare.
Ne znam jel itko o tome razmišlja, ali samo Marić i Šutalo su više od 20% cijene cijelog kompleksa Pampas. Svemirskog broda za hrvatske prilike. A realno, ako ne možeš biti prvi, koja je razlika biti drugi, treći ili četvrti? Nikakva, bar meni.
Ova piramida koja se slaže mislim da ima tako zdrave temelje i široku bazu da ćemo, jednom kad to eksplodira, postat novi Salzburg. U nešto manjem obujmu, naravno, ali taj tip kluba, samo što neće bit Red Bull.