Dino Skender

Organizacija, zanimljivosti, budućnost, stadion
zrile29
Reactions:
Posts: 1459
Joined: Sat Mar 07, 2015 7:07 pm
Location: Baranja

Re: Dino Skender

Post by zrile29 » Fri Jan 08, 2021 7:00 pm

Čaruga wrote:
Fri Jan 08, 2021 3:34 pm
u svakom slučaju šteta što nije izgurao barem do kraja sezone, prvenstveno zbog naša dva igrača na posudbi jer je pitanje kakav će sada imati status.
Druga stvar je da su s njegovim boravkom tamo hajduk a pogotovo dinamo imali bitno manju mogućnost za slanje svojih igrača na posudbu (prošlih godina je samo dinamo imao po par igrača godišnje tamo što na konto posudbe, što prodaja viškova za skromne iznose da se vrati barem uloženo).
Treće, bez obzira na njegovu povijest u našem klubu, da je uvijek bolje kad naš čovjek uspije negdje vani što se u perspektivi multiplicira i svi imaju koristi (npr. nove posudbe, napreduje kao trener i ode u još bolji klub gdje može povući/kupiti naše igrače, kao iskusan se vrati i donese dodatnu vrijednost klubu, širi svoje i veze kluba u novim sredinama i sl.)

Ne treba hodat mali svijetom i biti sitničav, ja mu želim da čim prije nađe adekvatan klub gdje će uspjeti.
Sve to stoji, s čovjekom u kojem vidis potencijal za trenera... ja u Dini vidim samo asistenta, mozda bude vrhunski asistent, ali samo asistent... pomoćnik...

Čaruga
Reactions:
Posts: 37
Joined: Tue Aug 28, 2018 10:16 am

Re: Dino Skender

Post by Čaruga » Sat Jan 09, 2021 1:29 pm

meni se više čini ko "štreber" koji ima radnu etiku i nije mu problem isprobavati nove stvari...još je mlad i čini se dosta tvrdoglav, ako nađe klub koji će ga "ispoštivati" do kraja (da se razumijemo to mora biti ambiciozan klub) pa makar i u drugoj lizi, nekako mi se čini da će isplivati i biti solidan trener pa ako ga krene možda čak i više od toga.
Čini se da mu je naredni period/klub biti ili ne biti za tako nešto...jer ako opet sjebe/popuši mislim da će se teško vratiti na stazu da postane cijenjeni samostalni trener 1. momčadi.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: gunners, jopa332, MOrtal CombAt, Nozh and 8 guests