U HR reprezentaciji - 0 igrača koji NISU prošli kroz hajdin

Post Reply
User avatar
gunners
Site Admin
Posts: 12679
Joined: Fri May 15, 2009 11:06 pm
Has thanked: 4 times
Been thanked: 32 times

Re: U HR reprezentaciji - 0 igrača koji NISU prošli kroz hajdin

Post by gunners »

Kempes wrote:ISPLATI LI SE NAVIJATI ZA TAKVU REPREZENTACIJU???

Ne računam Iličevića i Rakitića.

Nekada su za reprezentaciju mogli igrati Budan, Bjelica, Živković, Križanac, Babić, Vranješ, Mrmić, Vugrinec, Pršo... podsjetite me ima ih sigurno još. Znači igrači koji su potekli u drugim klubovima, igrali vani nogomet i izborili nastup u reprezentaciji.

danas ako igrač prvo nije prošao kroz usrani dinamo i usrani hajduk, nemože vidjeti reprezentaciju. tipičan primjer je Jajalo. On si je zatvorio vrata reprezentacije kada je pokazao mamiću kurac i ošo u Sienu, pa Koln. Ja nekažem da je on reprezentativni kalibar, ali otkuda je to Badelj? Otkuda je Kalinić koji je u engleskoj i ukrajni postigao jedva 10 golova u tri cijele jebene sezone bolji od Lakića?

Naravno. Neznam ni po čemu je Euduardo bio bolji ove godine od Petrića ili Klasnića? Šimunić igra samo za reprezentaciju jer mu je ona nakupina gnoja, smrada i tumora - mamić bacio pod nos kada je potpisivao za tu sotonističku tvorevinu od kluba. itd.

Ovaj Iličević ima sreću da ga je Štimac javno proglasio najboljim igračem na terenu, i da su svi mediji stali iza tog lika.

uglavnom, znate zašto je ispao mesarko a ostao badelj? mesarko je ispao jer ima ugovor s dinamom duže od godine dana i ima neke ponude. badelj ima godinu dana i ističe mu ugovor koji ne želi produžiti. onaj ološ, nakupina govana, gnoja i zloćudnih stanica - mamić je onda progurao badelja da ga brže bolje proda. i sad pazite protiv iraca, badelj će sigurno dobit minutažu, a iličević odsjedit utakmicu.
Slažem se i trudim se da ih ne pratim
čekamo žrijeb... :sal:
Post Reply