HNL
- Boky1985
- Has thanked: 755 times
- Been thanked: 576 times
Re: HNL
Iskreno. Ja mislim da će tom strancu ovi naši banditi zamazat oči. A on je došao tu pokupit lovu i to je to. Nisam nešto optimističan, ali kamo sreće da to bude dobro. Da bude jako malo priče o suđenju. Ali sumnjam. Čisto sumnjam. No vidjet ćemo.
Krajem prošle sezone kada se pričalo o stranom povjereniku djelovalo mi je nestvarno i pozitivno, a onda sam vidio suđenje ovaj Euro i baš mi se cijelo vrijeme vrtilo po glavi kako će naći oni sebi nekog podobnog stranca.
Više ne znam što bih mislio. Želim vjerovati da će biti bolje i nadam se bar nekakvom "Boto efektu" na razini HNS-a, ali mislim da je ta banda gore ipak jača od ove lokalne. A znamo (pretpostavljamo) što su sve lokalci napravili kad su čistke krenule kod nas... Plus, 'gazdi' HNS-a ne odgovaraju čistke, za razliku od našeg slučaja.
Dakle, ne očekujem ništa, a nadam se najboljem

- Walter
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1336 times
- Walter
- Has thanked: 1333 times
- Been thanked: 1336 times
Samo neka svi dovode, neka dovode i tri puta bolje igrače ako treba, pozdravljam svaki jak transfer u ligi.
Sve što će tjerati i nas da budemo što jači, sve što će naše utakmice činiti jačima i sve što će navoditi igrače da dolaze u Hrvatsku i da se hrvatski klubovi cijene u Europi.
Samo neka dolaze.
A oni, to što još jednom idu na all in bez ikakve strategije, bit će takvi dok ne uzmu jednu titulu, samo je pitanja kad će to biti.
Sve što će tjerati i nas da budemo što jači, sve što će naše utakmice činiti jačima i sve što će navoditi igrače da dolaze u Hrvatsku i da se hrvatski klubovi cijene u Europi.
Samo neka dolaze.
A oni, to što još jednom idu na all in bez ikakve strategije, bit će takvi dok ne uzmu jednu titulu, samo je pitanja kad će to biti.