Na to sam mislio. Nije sramota ispasti od ostalih bio nositelj ili ne, ali Kizližar je bila bruka.egoskop wrote: ↑Tue Jul 23, 2024 9:01 amJedina sramota je Kizilžar. Ispasti od CSKA nije bruka jer su u oba navrata bili barem tu negdje s nama.NK Osijek - Jarun wrote: ↑Tue Jul 23, 2024 8:49 amPretpostavljam da misliš kako smo kao nositelji ispali od nekog nenositelja.Pigtail wrote: ↑Tue Jul 23, 2024 8:36 am Kizližar se desi jednom u 15 godina, prije toga ako se ne varam bili su oni Ciprani? Ispravite me ako griješim.
Ovo moramo proći po svim segmentima, osim po onome da danas svi igraju nogometLevadia ima manju vrijednost po TM-u od Šibenika, a plus nisu navikli igrat po ovom vrućinama
![]()
Nažalost bilo je zadnjih nekoliko godina osim Kizližara još takvih slučajeva.
Jedne godine smo ispali od CSKA iako smo bili nositelji (ako se ne varam, drugi puta su oni bili nositelji).
Također, bila je jedna baš nesretna situacija sa Rangersima. Mi bili nositelji,
a oni su se vraćali u Europu nakon bankrota. Bili su nenositelji, a imali su tri puta skuplju ekipu.
No, na svu sreću bilo je i obrnutih situacija kad smo mi bili nenositelji, a izbacili PSV.
No, dobra stvar je što iz tog sastava ostali su samo Mierez, Nejašmić, Jugović, Malenica i Čohar