2.pretkolo Konf. lige: NK Osijek - Levadia Tallinn

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
Post Reply
Pigtail
Has thanked: 57 times
Been thanked: 199 times

Re: 2.pretkolo Konf. lige: NK Osijek - Levadia Tallinn

Post by Pigtail »

egoskop wrote: Tue Jul 23, 2024 9:01 am
NK Osijek - Jarun wrote: Tue Jul 23, 2024 8:49 am
Pigtail wrote: Tue Jul 23, 2024 8:36 am Kizližar se desi jednom u 15 godina, prije toga ako se ne varam bili su oni Ciprani? Ispravite me ako griješim.
Ovo moramo proći po svim segmentima, osim po onome da danas svi igraju nogomet :D Levadia ima manju vrijednost po TM-u od Šibenika, a plus nisu navikli igrat po ovom vrućinama :D
Pretpostavljam da misliš kako smo kao nositelji ispali od nekog nenositelja.
Nažalost bilo je zadnjih nekoliko godina osim Kizližara još takvih slučajeva.
Jedne godine smo ispali od CSKA iako smo bili nositelji (ako se ne varam, drugi puta su oni bili nositelji).
Također, bila je jedna baš nesretna situacija sa Rangersima. Mi bili nositelji,
a oni su se vraćali u Europu nakon bankrota. Bili su nenositelji, a imali su tri puta skuplju ekipu.
No, na svu sreću bilo je i obrnutih situacija kad smo mi bili nenositelji, a izbacili PSV.
Jedina sramota je Kizilžar. Ispasti od CSKA nije bruka jer su u oba navrata bili barem tu negdje s nama.
Na to sam mislio. Nije sramota ispasti od ostalih bio nositelj ili ne, ali Kizližar je bila bruka.
No, dobra stvar je što iz tog sastava ostali su samo Mierez, Nejašmić, Jugović, Malenica i Čohar :D
LegaLega031
Has thanked: 315 times
Been thanked: 346 times

Post by LegaLega031 »

Jel sutra press ili samo ćaskanje s piskaralima?
Willy
Has thanked: 252 times
Been thanked: 227 times

Post by Willy »

Matej21- wrote: Tue Jul 23, 2024 2:29 pm
Willy wrote: Tue Jul 23, 2024 1:59 pm A jbt led igramo kvale za Miki Maus ligu

Protivnici nam više nisu PSV, Austrija Wien, Rangersi, CSKA koji tuče Romu, Baseli itd.

Protivnici su nam u rangu Rudeša sada i to možemo očekivati u budućnosti. 3. pretkolo je novo 2. pretkolo i tek tu možemo očekivati protivnike ranga Pogon i slično čega se trebamo oznojiti da prođemo.

2. pretkolo od sada mora biti pod mus, bez razmišljanja, rutinerski i apsolutno podcjenjivački.

Znam da je lako napisati, ali u ovim pretkolima, mi apsolutno svake godine moram dolaziti u playoff jer to je tek razina možda 3. pretkola Europske lige koju smo nekada igrali. I to pod možda.

Ovi protivnici koje sad imamo, Levadia-Zira/Dac, ništa od toga nije jače od prošlogodišnje Lokomotive.
Sad da na 2 utakmice, mi ne možemo kod svakog izvući prolaz je sramotno. Po nekoj kvaliteti kojoj vidim u našoj ekipi, mi smo puno više nego onih 25 milijuna na transfermarktu.

Nadam se da je ekipa svjesna toga i da će se početi tako ponašati. Playoff pod minimum!
U rangu rudesa malo si jako puno podcijenio te ekipe sto igraju i ako ne znači da možda par ima al bas to reci
Pogledajmo neke protivnike protiv kojih se igra u 2. pretkolu:
Torshavn, Inter Club d'Escaldes
FK Auda, Cliftonville FC Drita ,FC Iberia 1999 Tbilisi , FK Partizani, La Fiorita 1967
KF Llapi 1932 , Caernarfon Town FC , FC Neman Grodno

Tebi ovo nisu klubovi ranga Rudeš? Ja mislim da bi čak Rudeš izborio prolaz protiv većine ovih. Možda ih ti precjenjuješ?

Ne znam, meni bi bilo sramota da mi ovo shvatimo kao neku prepreku o kojoj se puno razmišlja. Analitičari ako odrade svoje i igrači da odrade što su izvježbali na pripremama bi trebalo biti i više nego dovoljno za ovu razinu.

Za DAC i Ziru se treba već znatno više namučiti ali ni to ne bi trebalo biti upitno na 2 utakmice.
Ja iskreno ne vjerujem da ćemo postati veliki klub ako ulazimo sa previše respekta prema ovakvim ekipama. To se jednostavno ne radi.
Matej21-
Has thanked: 355 times
Been thanked: 151 times

Post by Matej21- »

Willy wrote: Tue Jul 23, 2024 3:03 pm
Matej21- wrote: Tue Jul 23, 2024 2:29 pm
Willy wrote: Tue Jul 23, 2024 1:59 pm A jbt led igramo kvale za Miki Maus ligu

Protivnici nam više nisu PSV, Austrija Wien, Rangersi, CSKA koji tuče Romu, Baseli itd.

Protivnici su nam u rangu Rudeša sada i to možemo očekivati u budućnosti. 3. pretkolo je novo 2. pretkolo i tek tu možemo očekivati protivnike ranga Pogon i slično čega se trebamo oznojiti da prođemo.

2. pretkolo od sada mora biti pod mus, bez razmišljanja, rutinerski i apsolutno podcjenjivački.

Znam da je lako napisati, ali u ovim pretkolima, mi apsolutno svake godine moram dolaziti u playoff jer to je tek razina možda 3. pretkola Europske lige koju smo nekada igrali. I to pod možda.

Ovi protivnici koje sad imamo, Levadia-Zira/Dac, ništa od toga nije jače od prošlogodišnje Lokomotive.
Sad da na 2 utakmice, mi ne možemo kod svakog izvući prolaz je sramotno. Po nekoj kvaliteti kojoj vidim u našoj ekipi, mi smo puno više nego onih 25 milijuna na transfermarktu.

Nadam se da je ekipa svjesna toga i da će se početi tako ponašati. Playoff pod minimum!
U rangu rudesa malo si jako puno podcijenio te ekipe sto igraju i ako ne znači da možda par ima al bas to reci
Pogledajmo neke protivnike protiv kojih se igra u 2. pretkolu:
Torshavn, Inter Club d'Escaldes
FK Auda, Cliftonville FC Drita ,FC Iberia 1999 Tbilisi , FK Partizani, La Fiorita 1967
KF Llapi 1932 , Caernarfon Town FC , FC Neman Grodno

Tebi ovo nisu klubovi ranga Rudeš? Ja mislim da bi čak Rudeš izborio prolaz protiv većine ovih. Možda ih ti precjenjuješ?

Ne znam, meni bi bilo sramota da mi ovo shvatimo kao neku prepreku o kojoj se puno razmišlja. Analitičari ako odrade svoje i igrači da odrade što su izvježbali na pripremama bi trebalo biti i više nego dovoljno za ovu razinu.

Za DAC i Ziru se treba već znatno više namučiti ali ni to ne bi trebalo biti upitno na 2 utakmice.
Ja iskreno ne vjerujem da ćemo postati veliki klub ako ulazimo sa previše respekta prema ovakvim ekipama. To se jednostavno ne radi.
Rudesa sigurno nisu možda Varaždina ili tako nes i ako mi je i to sumnjivo
grummer
Has thanked: 60 times
Been thanked: 59 times

Post by grummer »

Pigtail wrote: Tue Jul 23, 2024 8:36 am Kizližar se desi jednom u 15 godina, prije toga ako se ne varam bili su oni Ciprani? Ispravite me ako griješim.
Ovo moramo proći po svim segmentima, osim po onome da danas svi igraju nogomet :D Levadia ima manju vrijednost po TM-u od Šibenika, a plus nisu navikli igrat po ovom vrućinama :D

Ethnikos Achna, da.. 2006

Bio je i Kalmar iz Švedske 2012, gdje smo izgubili 1:3 i 0:3
Luka31
Has thanked: 334 times
Been thanked: 165 times

Post by Luka31 »

grummer wrote: Tue Jul 23, 2024 3:24 pm

Ethnikos Achna, da.. 2006

Bio je i Kalmar iz Švedske 2012, gdje smo izgubili 1:3 i 0:3
Ali oni su imali semafor
hihmih
Has thanked: 380 times
Been thanked: 197 times

Post by hihmih »

Stigli Estonci, smješteni u Waldingeru.
legalega
Has thanked: 8 times
Been thanked: 46 times

Post by legalega »

Ako si nositelj nekog pretkola, osim ako te ždrijeb baš ne sruši nemilo (npr. da smo izvukli Brondby jučer), onda se od tebe u cijeloj Europi očekuje da prođeš i gotovo. Protiv 90% mogućih protivnika si favorit i moraš proći jer nemaš popravni ispit i to je sva filozofija.

Naravno, i s polu-amaterima iz tko zna koje lige moraš ići ozbiljno i 100% unutar, jer ako je itko svjedok da ne smiješ nijedan klub podcijeniti, to smo onda mi u hrvatskom nogometu.
egoskop
Has thanked: 241 times
Been thanked: 1217 times

Post by egoskop »

Ako budemo maksimalno ozbiljni i profesionalni (što očekujem da ćemo biti) onda jednostavno moramo do playoffa doći.
Walter
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 1336 times

Post by Walter »

hihmih wrote: Tue Jul 23, 2024 4:39 pm Stigli Estonci, smješteni u Waldingeru.
Uranili.
Post Reply