Evo ga. Zatražen topic. Pa evo ga. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu. Ne zanimaju me izgovori oko terena, ovoga, onoga... Lokomotivin glavni cilj ove sezone je ostat u ligi, imaju iskusnu ekipu koja bi mogla bit problem, ali nadam se da će naši mladci nadigrat njihove veterane.
Coppitelli, ostavi Hernanija kod kuće.
I da. Sudi nam Duje Strukan.
7. kolo: Lokomotiva-Osijek
Re: 7. kolo: Lokomotiva-Osijek
Svaku utakmicu bi nekog novog mogao ostaviti kod kuce, ako cemo tako promatrati situaciju.Boky1985 wrote: ↑Thu Sep 19, 2024 10:21 pm Evo ga. Zatražen topic. Pa evo ga. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu. Ne zanimaju me izgovori oko terena, ovoga, onoga... Lokomotivin glavni cilj ove sezone je ostat u ligi, imaju iskusnu ekipu koja bi mogla bit problem, ali nadam se da će naši mladci nadigrat njihove veterane.
Coppitelli, ostavi Hernanija kod kuće.
I da. Sudi nam Duje Strukan.
- bijelo-plavi1988
- Has thanked: 309 times
- Been thanked: 359 times
Zadnja pobjeda tamo je bila 15.5.2021.
Tri i pol godine nismo pobjedili tamo ili 7 utakmica
Tri i pol godine nismo pobjedili tamo ili 7 utakmica
- Nivarox
- Has thanked: 338 times
- Been thanked: 239 times
https://sportnet.hr/vijesti/601960/nogo ... za-osijek/
"Naime dvojac koji je odradio vrlo zapaženo dvoboj protiv Istre 1961, danas će saznati hoće li na pauzu ili će ipak biti spreman za nastup protiv Osijeka.
Luka Vrbančić koji je tek stigao na posudbu iz Dinama, osjetio je bol u preponi i danas će biti jasno hoće li biti spreman za nastup, jednako kao i Fran Karačić koji ima problema s koljenom."
"Naime dvojac koji je odradio vrlo zapaženo dvoboj protiv Istre 1961, danas će saznati hoće li na pauzu ili će ipak biti spreman za nastup protiv Osijeka.
Luka Vrbančić koji je tek stigao na posudbu iz Dinama, osjetio je bol u preponi i danas će biti jasno hoće li biti spreman za nastup, jednako kao i Fran Karačić koji ima problema s koljenom."
Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!
Koji god sastav i kakva god igračka promjena zadnjih godina bude njima i nama, iskustvo je manje više isto!
Naravno da očekujem nešto al generalno sam potpuno spreman na ništa
Koji god sastav i kakva god igračka promjena zadnjih godina bude njima i nama, iskustvo je manje više isto!
- Nivarox
- Has thanked: 338 times
- Been thanked: 239 times
svi igrači uvijek govore da je najgore igrat na praznom stadionu, gore čak i od "neprijateljske" atmosfere.SectorF wrote: ↑Fri Sep 20, 2024 8:57 am Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!
-
- Has thanked: 62 times
- Been thanked: 211 times
jadni, jel im tesko svakog 1. primit placu na prazan bakovni racun. Kakve infantilne izlike.Nivarox wrote: ↑Fri Sep 20, 2024 9:01 amsvi igrači uvijek govore da je najgore igrat na praznom stadionu, gore čak i od "neprijateljske" atmosfere.SectorF wrote: ↑Fri Sep 20, 2024 8:57 am Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!
- razbijac_prosjeka
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 132 times
Evo mali tračak optimizma. U ovoj sezoni je odrađeno 5 utakmica u gostima, učinak je 2:2:1, dakle samo jedan poraz u 5 utakmica.
Levadia - 1:0
Zira - 2:2
Gorica 2:2
Hajduk 0:1
Varteks 3:1
Levadia - 1:0
Zira - 2:2
Gorica 2:2
Hajduk 0:1
Varteks 3:1