7. kolo: Lokomotiva-Osijek

Službene, prijateljske, utakmice mlađih kategorija..
Post Reply
Boky1985
Has thanked: 296 times
Been thanked: 261 times

7. kolo: Lokomotiva-Osijek

Post by Boky1985 »

Evo ga. Zatražen topic. :) Pa evo ga. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu. Ne zanimaju me izgovori oko terena, ovoga, onoga... Lokomotivin glavni cilj ove sezone je ostat u ligi, imaju iskusnu ekipu koja bi mogla bit problem, ali nadam se da će naši mladci nadigrat njihove veterane. :)

Coppitelli, ostavi Hernanija kod kuće. :D

I da. Sudi nam Duje Strukan. zid--
egoskop
Has thanked: 84 times
Been thanked: 486 times

Re: 7. kolo: Lokomotiva-Osijek

Post by egoskop »

Boky1985 wrote: Thu Sep 19, 2024 10:21 pm Evo ga. Zatražen topic. :) Pa evo ga. Očekujem tešku utakmicu i pobjedu. Ne zanimaju me izgovori oko terena, ovoga, onoga... Lokomotivin glavni cilj ove sezone je ostat u ligi, imaju iskusnu ekipu koja bi mogla bit problem, ali nadam se da će naši mladci nadigrat njihove veterane. :)

Coppitelli, ostavi Hernanija kod kuće. :D

I da. Sudi nam Duje Strukan. zid--
Svaku utakmicu bi nekog novog mogao ostaviti kod kuce, ako cemo tako promatrati situaciju.
bijelo-plavi1988
Has thanked: 315 times
Been thanked: 362 times

Post by bijelo-plavi1988 »

Zadnja pobjeda tamo je bila 15.5.2021.

Tri i pol godine nismo pobjedili tamo ili 7 utakmica :ave:
Nivarox
Has thanked: 349 times
Been thanked: 257 times

Post by Nivarox »

https://sportnet.hr/vijesti/601960/nogo ... za-osijek/

"Naime dvojac koji je odradio vrlo zapaženo dvoboj protiv Istre 1961, danas će saznati hoće li na pauzu ili će ipak biti spreman za nastup protiv Osijeka.

Luka Vrbančić koji je tek stigao na posudbu iz Dinama, osjetio je bol u preponi i danas će biti jasno hoće li biti spreman za nastup, jednako kao i Fran Karačić koji ima problema s koljenom."
SectorF
Has thanked: 49 times
Been thanked: 153 times

Post by SectorF »

Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!

Koji god sastav i kakva god igračka promjena zadnjih godina bude njima i nama, iskustvo je manje više isto!

Naravno da očekujem nešto al generalno sam potpuno spreman na ništa
Nivarox
Has thanked: 349 times
Been thanked: 257 times

Post by Nivarox »

SectorF wrote: Fri Sep 20, 2024 8:57 am Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!

Koji god sastav i kakva god igračka promjena zadnjih godina bude njima i nama, iskustvo je manje više isto!

svi igrači uvijek govore da je najgore igrat na praznom stadionu, gore čak i od "neprijateljske" atmosfere.
botko30
Has thanked: 19 times
Been thanked: 180 times

Post by botko30 »

Zato treba što bolje ispuniti gostujuću tribinu i podići dečke
ttaparkic
Has thanked: 63 times
Been thanked: 223 times

Post by ttaparkic »

Nivarox wrote: Fri Sep 20, 2024 9:01 am
SectorF wrote: Fri Sep 20, 2024 8:57 am Gostovanja protiv Lokomotive i Gorice su specifična... prazne tribine, tuga od atmosfere,a mi redovito prolazimo kao da idemo u Solun i čeka nas grotlo i težak teren za pobijediti. Tako i naše pobjede na ta dva terena u zadnjih 10 godina mogu nabrojati na prste jedne ruke!

svi igrači uvijek govore da je najgore igrat na praznom stadionu, gore čak i od "neprijateljske" atmosfere.
jadni, jel im tesko svakog 1. primit placu na prazan bakovni racun. Kakve infantilne izlike.
razbijac_prosjeka
Has thanked: 35 times
Been thanked: 133 times

Post by razbijac_prosjeka »

Evo mali tračak optimizma. U ovoj sezoni je odrađeno 5 utakmica u gostima, učinak je 2:2:1, dakle samo jedan poraz u 5 utakmica. kup-- :cool:

Levadia - 1:0
Zira - 2:2
Gorica 2:2
Hajduk 0:1
Varteks 3:1
MF1988
Has thanked: 33 times
Been thanked: 53 times

Post by MF1988 »

Prema vremenskoj prognozi bit će najbolje vrijeme za nogoš. Očekujem tešku tekmu, ali i vrijeme je da Matković riješi utakmicu
Post Reply